Advertise





Wishlist #7

Blíží se maturita, a proto teď trávím čas nad posledními knihami ze seznamu. Dnes jsem se ale rozhodla, že si udělám chvilku na sepsání nového článku, než se znovu vrhnu na školní věci a pak na běhání (pokud tedy nezačne znovu pršet). Co nemám někde napsáno, to nevím, a proto si píšu i seznam toho, co si chci koupit na sebe. Dnešní wishlist je takovou směsicí oblečení na dny, kdy vyrážím do města a oblečení na dny, kdy si jdu zaběhat nebo cvičím doma.

My final exams are getting closer and closer and I am really trying to do some school stuffs. For now, I decided to have a little moment with my notebook and write new article. New article about what I need to buy. I write these articles not only to share what I want to buy with you, but also because I forget things really easily and this is the best way how to somehow remember clothes I need to search for in shops. 





Nelekejte se, těch věcí je tam tolik jen proto, abych zaplnila nějaké to místo (bohužel ještě nevlastním zlatý důl). Skoro denně nosím koženou bundu, ale jakmile přijde deštivé počasí jako je to dnešní, sahám po svém černém jarním kabátu (nevím, kam až sahá pojem trench coat). A právě nějaký takový bych chtěla, ale pro změnu v modré nebo šedé. Černou sice nosím nejradši, ale někdy tu černotu potřebuji trochu "rozbít" něčím barevným. S pomalu přicházejícím jarem si uvědomuji, jak málo letních kousku ve svém šatníku mám. Ten pravý letní nákup mě sice čeká až po maturitě, ale i tak by se mi hodilo mít něco, v čem mi nebude horko. Stále hledám nějaký top s tenkými ramínky, holými zády a krajkou ve výstřihu (mé popisovací schopnosti teď nejsou na úplně nejlepší úrovni). Ten na obrázku přesně nesplňuje mou představu, ale potřebovala jsem něco, co by to aspoň trochu přiblížilo.

Don't worry, I don't want to buy all of these things. There is so many of them, because I just wanted to fill gaps of the picture. I wear leather jacket basically everyday, but when it's rainy I like to wear my black trenchcoat. When it comes to clothing black is my favourite colour, but sometimes I really like wearing other colours just to break my rules a little. With spring that is almost here, I realise I have almost no clothes for hot days so I am trying to look more for tops with lace details where my tattoo would be seen.

Sportovních podprsenek není nikdy dost a nejvíce si to uvědomuji, když jdu několik dní za sebou běhat. Jedna podprsenka je pak v prádle a druhá mokrá na sušáku a já si nakonec beru tu špinavou, protože jí vlastně stejně zašpiním. Každopádně mít jich více v zásobě se hodí. S tím, že konečně chodím zase běhat, se pojí i moje potřeba nakoupit si hromadu legín, kraťas (ne tak uplých jako na obrázku, v tom bych se ještě necitíla dobře) a mikin. S každou investicí, kterou udělám, se mi běhá lépe. Říkám si, že to za ty peníze rozhodně stojí a cítím se v tom dobře. Rozhodně nepotřebuji všechno nike nebo adidas, ale na stránce Polyvore, kde dělám koláže k článku, se lépe hledají značkové věci než ty neznačkové. 

You will never have enough of sport bras. When I want to go run, there is no clean bra in my wardrobe. I wear them not only when I workout, but also at home, because they are comfortable, but still give me the support I need. Speaking of comfortable sport clothes, I feel like I need more leggings and shorts. They don't have to be Nike or Adidas, but on polyvore where I made this picture, Nike sport clothes were easier to find.

A to je vlastně úplně vše. Pokud máte představu, kde bych mohla sehnat trench coat nebo moje "skvěle" popsané tílko, určitě mi napište do komentářů. Připojte také k tomu to, co teď máte na svém wishlistu vy a v čem nejradši sportujete. Těším se na vaše odpovědi :)

And that's it for today. Tell me what is on your wishlist and what do you wear when you want to work out :)


5 Comments

  1. Ať přemýšlím, jak přemýšlím, tak na mém seznamu jsou momentálně černé podkolenky a to je tak vše :D. Asi je to tím, že jsem nedávno nakoupila, co jsem chtěla a teď na chvíli klídek. Možná až bude tepleji, tak by se šikly nějaké nové kraťásky, protože těch mám opravdu málo :).

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Krásný wishlist! :) Až seženeš tvé popsané tílko dej nám vědět, kde si ho koupila, podobné by se mi taky líbilo, ale v obchodech jsem ho snad ještě ani jednou neviděla..


    Another Dominika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pokud se stane zázrak a já ho najdu, určitě dám vědět :)
      PS: Jsem ráda, že můj popis dává smysl :D

      Delete
  3. Ty kabátky a top jsou moc pěkné!

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)