Advertise





No Name

Je to týden, co se učím na maturitu, a pojďme si to přiznat - nezvládám to. Jsem ve stresu, protože já jsem ve stresu vlastně ze všeho. Pauz od učení je teď víc než učení, protože se za 1. nedokážu soustředit a za 2. mám výpadky paměti. Zvládnu zapomenout i na to, jak jsem se dostala do koupelny. To není úplně pozitivní, když mě čeká zatím nejtěžší zkouška v životě (joo, na výšce budeš mít takových zkoušek hodně, tak nepřeháněj).




Ten týden "učení" byl spíš takový pohodový a to nejhorší mě teprve čeká, ale alespoň budu mít příjemnou vzpomínku, která se mě bude držet dlouho. O čem mluvím? O koncertu slovenské kapely No Name, která ve čtvrtek zavítala do Ostravy. No Name jsem naživo viděla už hodněkrát a musím říct, že mě každý jejich koncert naplní neskutečnou energií. Hráli jak písničky starší, tak i ty novější a každý si přišel na své. Já jsem tentokrát vyrazila bez mobilu a řeknu vám, že si najednou všímám věcí, kterých jsem si dřív nevšimla. Věcí, jako že někteří lidé nepustí po celou dobu telefon z ruky nebo že se hned po začátku musí začít vášnivě fotit (5x a s bleskem).

To už je pro dnešek úplně vše. V hlavě mám myšlenky jen a jen na maturitu a nelíbí se mi, že se to odráží v obsahu mých článků. Takže tímto končím a přeji vám pěkný start týdne :)

PS: Víte co je super? Když otevřete YouTube se slovy: "Už jsem dlouho nenatáčela, mrkneme se, kolik lidí zrušilo odběr," a je jich tam mnohem víc, než naposledy. Tímto tedy děkuji těm, které baví mé vlogy a videa, provázené slovy TAKŽE, PERFEKTNÍ, SPONTÁLNÍ. Pokud odmaturuji, můžete se těšit na dávku nových videí :)


4 Comments

  1. Moc ti držím palce! :) Tvoje pocity naprosto chápu a úplně se s nimi ztotožňuju, ale neboj, takovéhle pocity mají všichni a zvládneš to, jo? :)
    P.S. Je super, že jsi se tak od učení odreagovala, je to potřeba :)

    Na mém blogu právě probíhá giveaway, budu ráda, když se zúčastníš :)
    Giveaway

    Another Dominika

    ReplyDelete
  2. Držím palčeky! :) Vždy sa treba aj odreagovať! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    ReplyDelete
  3. Držím s maturitou palce, teď kamarád dopsal ajinu a je naprosto v chillu. Nechápu jak je to možný :D
    Kapelu nejspíš neznám, neposlouchám českou hudbu a slovenskou už vůbec ne :) I kdyby zpívali v ajině...nope, pardon :/ Jediné kdy to dokážu, jsou festivaly jako letošní Majáles ♥
    No jo no, you tube sledovatelům se člověk moc nezavděčí! :)
    -Eva
    http://rainbow-journeys.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Příjde mi, že jsi skoro na všech koncertech a nechápu, jak to všechno stíháš. Ovšem ty zážitky musí být fenomenální. ♥ Těším se na koncerty s tebou! :)

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)