Advertise





Take Your Shoes Off

Je neuvěřitelné, jak ten čas letí. Přesně před rokem jsem fotila fotku bez bot, kvůli "Mezinárodnímu dni bez bot" na instagramu. V té době jsem ještě neměla své TOMSKY, které naprosto miluji. Pokaždé, když je mám na sobě, tak ochám a achám, jak úžasné jsou. A je to pravda. Pohodlnější boty snad nenajdete. Jediné, co možná pohodlnější je, je chodit bosky. A o tom dnes budu psát.

It's unbelievable that the "One Day Without Shoes" is here again. It was exactly one year ago, when I took my first #withoutshoes picture. I hadn't even had my TOMS yet, but now I do and I love them so much. Every time I wear them, you hear me talking about how amazing they are. And they really are. I've never had shoes more comfortable than these. The only thing that can be even better is having bare feet. And that's what this article is about. 





Že nevíte, co den bez bot je? Jak už název napovídá, bude se jednat o něco bez bot. 10. května budou všichni (ti co chtějí) na svém instagramu sdílet fotku svých nohou bez bot, ke které připíší hashtag #withoutshoes (případně #bezbot). Je to sice jen fotka, ale díky ní rozdá značka TOMS 100 000 párů bot dětem z 10 zemí světa.

You don't know what that day is? Well, judging by the title of this article, it's something with bare feet. On 10th May, everyone will be posting pictures of their bare feet on their instagram with hashtag #withoutshoes. It's just a picture, but due to that, TOMS will give 100 000 pair of shoes to kids from 10 countries.

Pokud vám taková pomoc nestačí a chcete pomoc ještě jednou, určitě se podívejte na tyto stránky, kde máte vypsán celý příběh i s důvody, které vedli Blakea Mycoskieho k vytvoření značky. Také tam najdete seznam obchodů, kde si boty nebo třeba batohy můžete koupit. Vím, že se ceny mohou zdát velké, ale zamyslete se, kolikrát jste si přáli conversky, které jsou skoro stejně drahé (teď mluvím o botách, nikoli o taškách).

If you want to help once more, don't hesitate and go check official page, where the whole story about the project is written. Their products might be little bit expensive (especially bags), but think about it. How many times did you want something that cost the same price?  

Určitě mě označte na fotkách, které budete na istagramu sdílet. Mám sice strach z lidských chodidel (jo, z chodidel :)), ale kvůli tomu to překonám a kouknu se. Já jsem se nakonec rozhodla porušit svou očistu a zapnout si wifi v mobilu právě kvůli tomu, abych sdílela tuto fotku. Tím nechci říct: "Koukejte se na Leu, je tak úžasná." Jen nechci, aby si někdo myslel, že ta moje "očista" je jako moje diety :D. A nakonec.. čím víc fotek, tím větší šance, že budou mít všechny děti boty, které tak zoufale potřebují :)

Tag me on your pictures, because I want to see your feet (oh god, such a perverse sentence.. truth is that I have phobia from feet) helping. I hope there will be as much pictures as possible. The more pictures we share, the more shoes will go to children who need them really desperately.

3 Comments

  1. Nevěděla jsem, že je takový den, asi jsi mě inspirovala:D Díky;)


    www.double-claire.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Tak to je ale opravdu krásný den a myslím, že se ho moc ráda zúčastním!! :) Děkuji za takovou milou informaci ♥.

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Topánočky od TOMS som ešte nemala, ale určite by som ich brala ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)