Advertise





June Favourites

Další měsíc pryč. Brigáda skoro končí, prázdniny začínají a já jsem tady s dalším článkem. Je to dokonce 2. článek tohoto týdne, ale nechci to zakřiknout. Znáte mě - pořád nějaké výmluvy, pořád nějaké sliby a potom nic. Ale kdo to tak někdy nemá co? Zpět k jádru tohoto článku. Tento měsíc je to s oblíbenci děs a bída. Zdá se mi, že červen měl 7 dní, a proto jsem si nestačila nic oblíbit. Něco se ale na ty pomyslné příčky dostalo a já jsem více než připravena vám o tom napsat.





Tentokrát úplně přeskočím prázdnou kategorii beauty a místo ní zde budu mluvit o něčem z elektroniky. Jak možná víte, maturitu jsem úspěšně zvládla a všechny ty nervy nesou i nějaké ty benefity (ale proto jsem to samozřejmě nedělala). Původní dohoda byla, že mi rodiče na telefon přispějí, ale táta se zbláznil a koupil mi ho celý. Vždy, když někdo z rodičů (nebo z mého okolí) něco takového udělá, připadám si jako to nejrozmazlenější dítě. Tímto děkuji všem za vše ♥.
Telefon, který si získal místo v mém srdci, je iPhone 6s Plus Space Grey. Vím, že na světě je velká spousta lidí, která nemá ráda iPhony (a Apple obecně), ale já jsem s ním více než spokojená a snažím se o něj starat, jak nejlépe to jde. Proto se do oblíbenců dostal i obal, který mi v tom pomáhá. Sehnala jsem ho na ebay asi za 30 korun a líbí se mi to, že to není ten bílý, který má teď každý.


Fashion kategorie je obsazena jen jednou jedinou věcí a tou jsou kraťasy, které jsem sehnala v H&M. Nejsem fanoušek léta a obtažených zařezaných šortek, ale tyhle jsou látkové, volné a neobtahují mé boky, což je to, co si moje postava žádá. Byly dost levné, a co jsem se tak dívala na internetu, měly by být ještě v zelené (taková ta vojenská) a pruhované. Na internetu dostupné nejsou, ale v obchodech by ještě být měly.



Moje oblíbená jídelní kategorie je složena z čaje a sušenek, které mi zlepšují náladu v práci. Čaj jsem dostala k Vánocům od nejlepší kamarádky a opět se mi trefila do vkusu - červený, ovocný a není třeba ho sladit. V takových chvílích si říkám, že je skvělé být obklopena lidmi, kteří mě znají. I perníkové sušenky jsem objevila díky dárku od ní, tentokrát k Vánocům 2014. Ty od ní byly z Ikei a bylo jich tam šíleně hodně. V Polsku jsem natrefila na toto menší balení a od té doby jsem šťastnější, protože jídlo mě jednoduše šťastnou dělá. Asi už jste pochopili, že v mém případě nehrozí transformace na vegetariána/vegana/fit holku, co?

Poslední kategorií jsou písničky, o kterých vlastně ani nemám co říct. Jsou to písničky, které mi zlepšily náladu ve 4 ráno, kdy jsem se připravovala do práce nebo večer, kdy jsem usínala u prohlížení instagramu. Doufám, že se budou líbit i vám. A když už jsme u písniček, konečně jsem přišla na chuť Spotify, a proto si zde také zaslouží čestné místo.



A to je pro dnešek vše. Já utíkám do vany, protože už 2 hodiny sedím v propoceném oblečení z běhu u notebooku, na který bez brýlí skoro nevidím (ale co, měla jsem náladu psát). Budu se na vás těšit příští týden :)


12 Comments

  1. Taky mám teď nově iPhone a jsem spokojená :)

    eLblog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak snad nám ta spokojenost vydrží :)

      Delete
  2. Tu písničku od MO jsem si teď strašně zamilovala :D :)

    My June 2016

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mně ji poslal kamarád a od té doby jí poslouchám pořád :)

      Delete
  3. Děkuju moc, právě jsem dostala nepřekonatelnou chuť na perníkové sušenky :D

    Another Dominika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jsem ráda, že článek plní účely :D myslím si, že to velké balení je stále v Ikea O:)

      Delete
  4. Píšničku Cake by the Ocean miluji!! Ty jo a sušenky bych si dala hnedka..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ta písnička je pro mě taková nakopávací, hlavně v práci teda :)
      Jen do toho, ty sušenky jsou vážně výborné :)

      Delete
  5. A kde je nějaký favourite BOY? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. třeba mezi muzikanty, herci a sportovci se určitě někdo najde :)

      Delete
    2. Takže obyč kluci jsou ti málo jo ? :)

      Delete

Thank you for your comment :)