Advertise





19 Facts About Me

Zdravím všechny. Už dříve jsem si určila, že bych ráda zveřejňovala články v pondělí a ve čtvrtek (ne, že bych to vždy dodržela, ale určila jsem si to), a proto mě těší, že mé devatenácté narozeniny vyšly právě na čtvrtek. Minulý rok jsem na své osmnáctiny zveřejnila video "18 faktů o mně" a letos vám přináším opět faktové video, ale tentokrát s jedním faktem navíc. Takový typ videa bych ráda zveřejnila každé narozeniny tak uvidíme, jak dlouho mi to vydrží. Doufám, že se o mně zase něco nového dozvíte a třeba zjistíte, že máme něco společného.

Hello everybody. Somehow, I decided to post on my blog every Monday and Thursday (I don't really follow that rule every time, but whatever) and I am really happy that my 19th birthday is actually on Thursday. Last year, I came out with video called '18 facts about me' and this year, I am here with '19 Facts About Me'. Sadly, whole video is in Czech language so there is a huge possibility you won't understand what I am saying (unless you can speak Czech and let's say that's amazing, because Czech language is not the most attractive language option). Luckily for you, I decided to write-in all facts mentioned in video in this article. I hope it is a good option for you.

Video se nachází v celém článku a pokud tam z nějakého záhadného důvodu není, tak je na mém kanále :)

Click on 'Keep Reading' to find out more about me. 
 


1. My jaw cracks while eating and sometimes it really hurts, but what can I do.
2. I like to use big numbers, but I can't read them. For example, if I am waiting for a long time I write someone "OK, I can wait for another 484754168 years, don't worry", but in fact I am not able to read that number.
3. I really like overly edited photos, especially contrast and clarity.
4. I don't like being around huge amount of people. I really like my space and that's probably because I am introvert. 
5. I don't like when someone doesn't like me and has no bigger reason for it. 
6. I don't like to be tanned. 
7. I'm really reckless. First I do something and then I think about it. Sometimes it's not that bad, but it already cost me few troubles.
8.  I'd like to play piano or guitar.
9. I believe in karma. I think everything we do will reflect in future. 
10. I have to wear glasses, but I don't wear them outside of my house and that's why I always look angry. In fact, I'm not frowning, I'm just focusing things.
11. I'm planning my third tattoo and in future, I'd like to have my back covered in tattoos that somehow creates a story of my life. 
12. I like butter.
13. I love Disney movies and songs.
14. In last video with facts, I mentioned I'm waiting for my natural hair colour to show and finally after many years, I have my natural hair colour back. 
15. I can be really stubborn. I just don't do things I don't want to, because they don't make me happy. 
16. Sometimes, I'm really moody/repulsive and shallow. 
17. Sometimes, I watch my old videos and I'm like 'What the hell? Why?'
18. I have to write-in everything I want to do. If I don't write it, I forget about it even though it's something I am excited about. 
19. If I have to buy something, because it's something that is needed, I want it to be pretty. I don't like spending money on things I don't like.

And that's everything. I hope you found out new things about me and who knows; maybe we have something in common. See you soon in next article.

 

10 Comments

  1. Dobrý tak nejsem jediná kdo to s těma číslama dělá :D
    S 5. také souhlasím, hlavně nesnáším předsudky, hlavně když se mnou ten člověk třeba ani nikdy z očí do očí nemluvil
    Na piano bych také chtěla hrát, ale už mi příjde, že je na to hrozně pozdě (a to jsem o tři roky mladší ještě :D).. Hlavně se ale nemám jak kde učit, jsem spíš samouk a u nějakého ''učitele'' bych to už asi nezvládala :D Na kytaru jsem se učila, když mi bylo asi 8-10 let a do teď umím jen jeden nebo dva akordy :D
    S těmi brýlemi to mám stejně, pak mhouřím, když něco nemůžu přečíst a lidi na mě divně koukají :D
    Pohádky od Disney taky pořád miluju, ať už ty staré nebo nové :3
    Jinak jsi hrozně sympatická, video super :)

    Cup Of Whatever

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak já bych na piáno asi někoho potřebovala. Zvládla bych to i sama, ale to, že mě někdo u toho kontroluje, by mi asi pomohlo u toho vydržet :D
      Děkuji moc :)

      Delete
  2. Skvelé videjko! :) Takéto tagy mám rada :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  3. Všechno nejlepší! Super video! Číslo 18, přesně já!

    ReplyDelete
  4. Opožděně tedy přeju krásné narozeniny! ♥
    Abych pravdu řekla, tak nějaké Tvé video vidím první a moc se mi líbí Tvé grimasy, prostě bomba. Hlavně ty na začátku videa, jak si tancuješ :D. Jinak se mi Tvá fakta moc líbí, jsi opravdu moc sympatická :).
    S tou tvrdohlavostí to mám stejně :D. A jak mluvíš o těch videích, tak to samé mám třeba u článků :D. Jak jsem to mohla vůbec vydat?!..

    http://es-veronica.blogspot.cz/


    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc :)
      Jsem ráda, že se ti video a mé grimasy líbí :D

      Delete
  5. Co to poslouchám? No stress, paříme dál :-D
    Hehe, s tou čelistí to mám taky, jsem ráda, že nejsem sama. Ale jsme na tom dobře, kamarádka je na tom hůř, ta si často vyhazuje hubu z pantů :-D
    Taky plánuji třetí tetování :-D A ty to máš hezky promyšlený :-) Je skvělý se o Tobě něco dozvědět :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc :)
      Tak pusu bych si z pantu vyhodit určitě nechtěla :D

      Delete

Thank you for your comment :)