Advertise





July & August Favourites

Zdravím všechny. Září a nový školní rok už jsou tady a to znamená, že je na čase ohlédnout se za oblíbenci minulých dvou měsíců. I přes to, že se jedná o dlouhé dva měsíce (které utekly ani nevím jak), oblíbenců není velké množství.

Hello everybody. New month and school year are here and that means it's time to talk about favourite things of July and Agust. Even though it's been two months (it feels like two weeks not months) I don't have mach things to share.




Hned první kategorie je důkazem toho, že těch věcí není opravdu mnoho. V létě se moje make up rutina změní na "čím míň, tím líp", ale když už někam vyrážím večer, ráda se namaluju trochu více. K tomu, abych si v make upu nepřipadala jako v masce, mi pomáhá tahle houbička ve stylu Beauty Blender od Avonu. Nechtěla jsem investovat do Beauty Blenderu, kdyby mi houbička náhodou nevyhovovala, ale musím říct, že jsem s ní naprosto spokojená a možná se i po nějakém poohlédnu. Kromě menšího množství make upu v létě dochází k tomu, že se sprchuji víckrát denně. Letos jsem si zamilovala sprchový gel od B.U. s příchutí jogurtu a papay.

I think the first category is prove that I have just few favourite things. When it comes to summer I like to wear really natural make up and by natural I mean almost zero. Of course, when I want to have night out, I like to go with full face. Still, I don't like to feel like I have a mask on my face and this sponge helps me to create that light thin layer. I have no experience with sponges and that's why I've decided to buy one from Avon first and then maybe buy real Beauty Blender. And I must say I am really satisfied. Except of less make up, summer changes the amount of showers during the day. I feel like I take showers every hour and I must say I really adore shower gel by B.U. with Yoghurt and Papaya flavour.


Když přijde na oblečení, někdy mám ráda eleganci, občas pohodlí a často obojí dohromady. To vše vystihují tři věci na fotce - krajková podprsenka bez výztuže z M&S, jeanová bunda z H&M a tenisky New Balance. Jsou to věci, po kterých v létě šahám nejradši a jejich koupě rozhodně nelituji. Ve čtvrtek odjíždím na prodloužený víkend do Bratislavy, tak se možná dočkáte pár outfitů, kde si kousky budete moct prohlédnout trochu více detailně.

When it comes to clothes I like formal clothing, comfortable clothing and I also like to combine these two styles. I think this combination is somehow represented by all things you see in this picture - lace bra from M&S, denim jacket from H&M and New Balance sneakers. These three are my go to when it comes to summer and I really don't regret buying them. On Thursday, I'm going to Bratislava and I hope you will see some of them in more details in outfit posts. 

Místo, kde se v létě cítím jako ryba ve vodě, je určitě festival. A vůbec nezáleží na tom, jaký fesťák to je, protože každý z nich je jiný a každý má něco do sebe. A když už jsem u festivalů, zmíním i písničky, které si mě o prázdninách získaly nejvíce. Pokud mě sledujete delší dobu, znáte mou úchylku na hudbu z filmů. Tentokrát se jedná o filmy "Než jsem tě poznala", "Hledá se Dory" a "Můj kamarád drak". Musím říct, že u filmu Můj kamarád drak jsem trochu změnila pořadí a zamilovala si písničku ještě před filmem, který jsem do teď neviděla.

Place, where I feel like I'm in my element is festival. It doesn't matter what type of festival it is, because all of them have their own atmosphere. Speaking of festivals, I'd like to mention songs that melted my heart. If you know me for a while, you know I have a thing for soundtracks and of course, all three songs are from movies. This time - 'Me Before You', 'Finding Dory' and 'Pete's Dragon'. I must admit I still haven't seen Pete's Dragon, but due to this song I'm really excited to watch it.




3 Comments

  1. Super článok a pekné fotky :)
    partofnicol.blogspot.sk

    ReplyDelete
  2. Hrozně mě zajímá jak asi ten sprcháč voní ♥ Jinak ta podprsenka vypadá skvěle! Asi se po něčem takovém taky poohlédnu. :) A o festivalech ani nemluvím, je to vlastně jedna z mála věcí, které na létě miluji! ♥

    www.enthusias-ter.blogspot.cz

    ReplyDelete
  3. Super NB! Lindsey poslouchám moc ráda!

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)