Advertise





Magical Atmosphere of ZOO

Zdravím všechny. Po dlouhé době vám přináším článek, který je zaměřený hlavně na fotky. Do Pražské ZOO chodím každé léto a vždy se do ní moc těším. Nejen, že samotný areál se rok od roku mění, ale i to, co tam vidím, není každý rok stejné. Ano, zvířata jsou pořád zvířata, ale nikdy mě nepřestanou fascinovat. Pokaždé si s sebou nesu foťák a pokaždé jsou výsledné fotky něčím jiné.Jestli je něco, co mě opravdu baví, je to focení fotografií, které zachycují pohyb nebo jedinečný okamžik. Na všechny fotky se můžete podívat v celém článku :)

Hello everybody. Today, I'm here with brand new article focused mainly on photographs. Every year, I visit Prague ZOO and I'm always really excited. Even though someone could say it's the same place and there's nothing new, it's not true. Everything changes. Not only area of Prague ZOO, but also animals act different. Yes, animals will always be animals, but they are still so fascinating. Every time I go there, I bring my camera with me and the final result is always different and unique. If there's something I enjoy on 100 %, it's taking pictures of movement or unique moments. Click on 'Keep Reading' to see the rest.












7 Comments

  1. Nádherné fotky, moc se ti povedly! :) V Pražské ZOO jsem nebyla už několik let, nijak zvlášť zoologické zahrady nelákají, ale kdo ví, třeba se do nějaké ještě někdy podívám :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuj moc :)
      Určitě bych nějaké ZOO dala šanci :)

      Delete
  2. Zajímavé fotky, takové jiné než ty klasické co v ze ZOO mají všichni. Super!

    www.double-claire.blogspot.cz

    ReplyDelete
  3. Moc pěkné fotky! Já byla naposled v pražské zoo někdy před dvěma lety, tak by to možná odtud chtělo nějaký nový zážitek.:)

    www.enthusias-ter.blogspot.cz

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)