Advertise





Cambridge - Week 7

Je čas na další report minulého týdne a jediné na co dokážu myslet je včerejší koncert, který jsem navštívila v Londýně. To si ale nechám na příští článek a pro teď se pokusím zavzpomínat na to, co se vlastně celý ten týden dělo. Jak tak přemýšlím, toho zajímavého se zase tolik nedělo, ale i tak se tam snad něco najde.

It's time for another report from Cambridge, but the only thing I can think about is concert I visited yesterday. Unfortunately, that's topic for next article so for today, I must try to think about last week instead. To be honest, there isn't mach things to think of, but I'll try my best.

Od pondělí do pátku se upřímně neudálo vůbec nic. Z vlogů se může zdát, že se skoro nezastavím, ale to je jen díky tomu, že ty nezajímavé činnosti do vlogů nedávám. Koloběh spánek, práce, nákup, vaření, spánek za rozepisování nestojí, a tak se rovnou přesunu ke dnu, kdy jsem měla volno. Vstala jsem poměrně brzy, vyrazila do banky, a pak měla celý den na nákupy dárků k Vánocům. Současný stav je takový, že už mi zbývá opravdu málo dárků a už se moc těším, až je budu všechny balit. A taky se nemůžu dočkat toho, až zjistím, kolik kil bude moje zavazadlo nakonec mít.

From Monday to Friday, there was literally nothing to do. Sleep, work, shop, cook = circle that isn't really worth describing. I'd rather talk about my day off. I woke up really early, went to bank and then had the whole day for Christmas shopping. The current situation is pretty favourable. I have almost every gift and I can't wait to start with wrapping. I still have to wait at least until the first Advent Sunday. I'm really curious how heavy my suitcase will be, when I go home. 



Kromě pobíhání po obchodním centru jsem se vyrazila podívat i na Market Square, kde se každý den konají trhy. Celé jsem si je prošla a nakonec se rozhodla vyzkoušet Churros, na které jsem se chystala už nějaký ten pátek. Bohužel, čekala jsem něco víc. Řekla bych ale, že se jednalo pouze o špatné místo na ochutnání a Churros jako takové bych určitě ráda ještě vyzkoušela. Příště raději zůstanu věrná Carrot Caku, o kterém mluvím pravděpodobně v každém článku. 

Except of running around the shopping centre, I went to Market Square. After 10 minutes of 'Should I buy something?' kind of conversation with myself, I decided to buy Churros. I've wanted to try them for ages, but still wasn't quite sure, but this time I went for it. Sadly, I was little bit disappointed. It wasn't as sugary and cinnamony as I thought it'd be. I think, it wasn't the right place to try it and I'll definitely try it again, but somewhere else. 

Po pátku, jak už to tak bývá, nastal víkend, který jsem strávila z většiny času v pokoji, jen sobotní večer byl ve znamení rozlučkové párty pro dvě kolegyně, které nás opouští. Musím říct, že 3 hodiny spánku před prací jsou docela zabíračka a lít do sebe kafe jako vodu není úplně nejlepší nápad.

After Friday weekend came that I spent mostly in my room except of Saturday, when we went to club in order to say goodbye to two colleges from work. I have to say that 3 hours of sleep before work are definitely not enough and drinking coffee like a water doesn't help either. 


To by tedy bylo vše pro minulý týden a tím pádem i pro dnešní článek. Příště se můžete těšit na shrnutí koncertu pravděpodobně plné emocí, které ve mě zanechal. Teď už vám přeji jen úspěšný týden a budu se na vás těšit v sobotu :) 

And that's it for the last week and also for this article. Next article will be about yesterday's concert and it'll probably be full of emotions, because.. well, wait for Saturday. I wish you all really lovely week :)

7 Comments

  1. opet bozi fotky! ♥
    quietus.blog.cz

    ReplyDelete
  2. Jsem moc ráda, že jsem na tvůj blog narazila! Líbí se mi, že píšeš dvojjazyčně :) A jenom jsem se chtěla zeptat: Píšeš první v aj nebo v čj? Protože přirozeně by to bylo češtině, ale já, když chci něco psát jak česky, tak anglicky, vždycky se v tý češtině rozepíšu milionem přirovnání a metafor atd a pak to vůbec nejde přeložit :D :D (neumim tak dobře aj jako ty, ale napadlo mě, jestli taky někdy nemáš takový problem :D)
    lettersfromvanes.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc za chválu :)

      Takhle. Prvně píšu česky, pak anglicky, ale spíš se snažím o takovou lehkou improvizaci, než o doslovný překlad. Občas je to ale oříšek, to jo :D

      Delete
  3. Vůbec nechápu, jak je to možný, že už tady máš další shrnutí článku, letí to strašně rychle! Nemálo ti závidím, že už máš většinu dárků k Vánocům nakoupený, já stále nemám ani jeden a fakt netuším, kdy se mi to podaří změnit :D Těším se na report koncertu :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Letí to neskutečně a to už vlastně končí týden.

      S dárkami držím palce, určitě vše nakoupíš včas.. Já jsem prostě ujetá a mám to až moc brzy :D

      PS: Jsem ráda, že sem stále pravidelně chodíš :)

      Delete
  4. Jako celkem mě s těma dárkama stresuješ já si je dneska dopisovala do aplikace v mobilu a zjistila jsem že mám tak třetinu :D vážně pozitivní :D jinak se těším na článek o koncertu! fotky jako vždy boží, nj Anglie je hrozně fotogenická :)

    Ráda bych tě pozvala na GIVEAWAY, která končí už v neděli 20. listopadu! :)

    www.double-claire.blogspot.cz | GIVEAWAY

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)