Advertise





Bye, Bye 2016



Je to tady. Roku 2016 už zbývá posledních pár hodin a rok 2017 čeká na půlnoc, aby od něj převzal štafetu. Nevím, zda se na blogu objeví nějaká rekapitulace toho všeho, co se stihlo za celých těch 12 měsíců udát, ale zaručeně vím, že to nebude dnes. Pořád ještě potřebuji čas na to, abych zpracovala fakt, že je tady zase nový rok a já se musím opět naučit psát nové datum.

It's here. Year 2016 is almost over and all of us are waiting for the new and hopefully better one. I don't know if I'll write a year review, because I'm still kind of shocked that it's already been 12 long months. There's been a lot going on this year and I'm still not quite sure if it's been a good or bad year.

Pro teď bych vám chtěla poděkovat za veškerou podporu, krásné komentáře a celkově za to, že se sem stále vracíte nehledě na to, jak málo někdy přispívám. Těším se, co pro mě rok 2017 chystá a jsem připravená udělat z něj zase o něco lepší rok než ten předchozí. Vám bych ráda popřála to nejlepší v novém roce a hlavně příjemně prožitý Silvestr :)

For now, I'd like to thank you for all your support, lovely comments and generally for everything. I'm looking forward to find out what year 2017 will be like and I'm more than ready to make it the best year.. or at least better year. I wish you all the best in 2017 and hopefully no hangover in the morning. 

8 Comments

  1. I tobě přeju jenom ten nejkrásnější nový rok! ♥

    Another Dominika

    ReplyDelete
  2. Krásný!! :) Vše nejlepší také do roku 2017 :)
    Ejnets in Lisboa

    ReplyDelete
  3. Aj tebe šťastný nový rok :) Ja som práve našla tvoj blog, rada objavujem nejaké nové :) Sledujem ťa a prajem veľ pekných príspevkov v novom roku

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Super video ♥ prajem krásny rok 2017!

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)