Advertise





Fantastic Beast and Where To Find Them


Zdravím vás po týdenní pauze. Předminulý týden byl plný nemocí a já jsem nechtěla, aby se to odrazilo na článcích, proto jsem se rozhodla si raději dát na chvíli pauzu a vrhnout se na ně až budu zdravá a mnohem více pozitivní. A ten čas nastal právě teď a já jsem tady s recenzí na dlouho očekávaný film "Fantastická zvířata a kde je najít".

Hello everybody after a little while. The week before last was full of illness and I didn't want to write articles full of negative energy and that's why I decided to have a break. Now I feel much better and much more positive and I'm bringing you brand new review of the most expected movie of this autumn - 'Fantastic Beast and Where To Find Them'.

Do kina jsem vyrazila sama s končícím zánětem spojivek, protože jsem byla jednoduše až moc natěšená a neexistovala možnost, že bych šla někdy jindy (reklama na zodpovědnost). Na jednu stranu to bylo velmi hloupé a rozhodně to nezkoušejte, ale na tu druhou to stálo za to, protože ten film byl jednoduše úžasný. Z kina jsem odcházela s naprostým nadšením a překvapením, že jsem tam strávila více než dvě hodiny, protože jsem se ani minutu nenudila. Celý si mě získal a to od efektů, které byly prostě dechberoucí, přes vtipné scény, až po příběh. 

Go alone to cinema. For some people the weirdest thing, for me something really exciting. I've always wanted to go alone and see what is so weird about it and the thing is that I don't really find that weird at all. Anyway, I wasn't really alone. I came there with a lovely inner eye infection. Was that really irresponsible? Yes. Did I care enough? No. I was just too excited to see this movie and I don't regret. Not at all. It was absolutely brilliant and I my mind was just blown. I loved everything from efects, story to music.

Co mě pravděpodobně nadchlo nejvíce, byl náhled do světa kouzel v Americe, který se nám právě díky tomuto filmu naskytl. Kromě jiného prostředí byla novinkou i doba, ve které se film odehrává. Herecké obsazení musím také vyzdvihnout, protože Eddie Redmayne bude vždy skvělá volba. Nedokážu říct víc, než že Eddie má jednoduše talent poprat se s každou rolí a díky tomu patří mezi mé oblíbené herce. 

Thing I loved the most was probably the different point of view of the world of magic. All these 'Harry Potter years' we've been seeing charming British wizards, but this movie gives us the opportunity to see how everything magical work in America. Not only that we can see different places, but also different timing, because the story's set in years around 1920.

A jak jste na tom se světem kouzel vy? Patříte mezi fanoušky Harryho Pottera? Viděli jste už tento film?

And what about you and world of magic? Are you fans of Harry Potter? Have you seen this movie?

4 Comments

  1. Jsme asi vážně na nějaké dvojčo vlně, protože já na dnešek plánuji podobný článek. :) Každopádně s tebou plně souhlasím v tom, že bylo hrozně zajímavé vidět americkou stránku světa kouzel. A Eddie by měl podle mě dostávat Oscara za každou roli! ♥ Je prostě perfektní a zvládne zahrát naprosto všechno.

    ReplyDelete
  2. Já vyrazila na půlnoční premieru s končícím zánětem rohovky :D Bohužel se mi ale ten film moc nelíbil, čekala jsem od toho víc :)
    HAUTE BASICS giveaway

    ReplyDelete
  3. Já jsem velký fanoušek a tento film jsem také viděla :) A strašně se mi líbil :) a těším se na dvojku.

    ReplyDelete
  4. Furt furt furt slyším někoho, jak se o něm baví a když teď tak čtu tvůj článek, tak si musím udělat vlastní názor. A to, co nejdřív! <3
    Btw. ukládám tvůj blog, skvěle se mi čte. <3

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)