Advertise





Cambridge - Week 13 & 14 The Old Bicycle Shop

V posledních pár dnech jsem hodně přemýšlela o tom, jak pravidelně přidávat na blog. Všude slyším, že by si člověk měl určit konkrétní dny, kdy publikuje články a byla doba, kdy jsem to tak opravdu měla. Čím víc se to ale snažím dodržovat, tím hůř mi to jde. Často pak píšu článek jen proto, že to kvůli nějakému pravidlu udělat musím a tak by to být nemělo. Tak se ptám vás. Jste radši, když mám určeny dva dny v týdnu, kdy publikuji nebo je vám to jedno a na článek si raději počkáte? 

Last few days, I've been thinking a lot about days when I want to publish my articles. I hear all the time that you should set down certain days when you publish article and there actually was a time when I was really following certain publishing plan, but the more I try to stick with the plan the more I don't. Then I end up writing because I have to and not because I want to and that's not how it should be, is it? Now I'm asking you what do you prefer? Having certain days set down for articles or not?
 
Teď už ale k jádru dnešního shrnutí. První dva týdny po návratu po Vánocích byly překvapivě velmi nezáživné a nezdá se, že by se ta denní náplň v průběhu příštích týdnů změnila. Ráno jdu do práce, po práci si uvařím oběd, na 2 hoďky si zalezu do pokoje, kde si čtu, koukám na seriál nebo píšu na blog, pak si zacvičím, navečeřím se, osprchuji a jdu spát. Občas v tom všem stihnu vyrazit do města kouknout do obchodů a často i odejít s prázdnou. Celý ten odvaz, který se ode mě čeká. se jednoduše nekoná. Jediné trochu jiné dny jsou ty, kdy mám volno. A právě v ten minulý jsem měla docela jasný plán.

Anyway, let's go back to the topic of today's review. First two weeks after I'd arrived weren't really interesting and it doesn't seem like next few weeks will be any different. What I usually do during a day is that I wake up, go to work, cook my lunch, rest for two hours, workout, eat dinner, take shower, read for a while and then sleep. Sometimes I also go to city to shop a bit and mostly I come home with nothing new. I feel like people are expecting something more just because I live in Cambridge, but that's not really happening. The only days when I do something more interesting are Fridays when I have day off.





Zarezervovala jsem si místo v The Old Bicycle Shop, kam jsem se rozhodla vyrazit na brunch. Recenze byly vesměs pozitivní, jen si tam hodně lidí stěžovalo na rychlost personálu. Ano, servírky nebyly nejrychlejší a občas jim to trvalo, ale od té doby, co servíruji každé ráno, se umím do jejich kůže vžít a s nějakým tím čekáním se smiřuji mnohem lépe. Navíc to čekání se vyplatilo a já si pochutnala na moc dobrých francouzských toastech se skořicí a horké čokoládě. Nebyly to ty nejlepší francouzské toasty mého života (ty jsem měla v The Farm a doufám, že si je po návratu dopřeji znovu), ale rozhodně stály za to. Co u mě zabodovalo na plné čáře, byl ale interiér. Byl to přesně ten typ podniku, kde máte příbory v plechovkách a každé světlo jiné, ale je to právě to, co dělá to místo kouzelným. 

I'd booked a table in The Old Bicycle Shop where I went for a brunch. I'd read some reviews and the had been really good, but a lot of people there were complaining about the speed of waitresses. Yes, they were a bit slow, but as a waitress (well, I wouldn't really call myself proper waitress, but whatever), I can really get that. And in the end, the food was worth the waiting. I enjoyed really good french toasts with cinnamon and hot chocolate. What I really love about the place's its interior. It's exactly the place where you find cutlery in cans and several types of different light, but it somehow goes together and it makes the place look magical.




Rozhodně se sem někdy vrátím i na nějaký hlavní chod, abych nehodnotila místo pouze po jedné snídani a opět to vše zdokumentuji. Zbytek volného dne jsem trávila v obchodech, kde jsem si nakonec koupila pár věcí ze svého Wishlistu, který mám v plánu zveřejnit v jednom z příštích článků. Pro tentokrát se ale loučím a těším se na vás příště. Nezapomeňte se v komentářích vyjádřit k tomu, na co jsem se vás ptala v úvodu článku :)

I will definitely go back there very soon to try something for a lunch. After brunch, I went to shop a little and I actually bought few things from my wishlist that I want to share with you in next article. But for now, I wish you a lovely day.

1 Comments

  1. tie FOTKY! mňam! ak mám byť úprimná s rovnakou vecou bojujem aj ja... zo začiatku sa mi celkom darilo postovať články v konkrétny deň, ale čím dlhšie blogujem tým je to náročnejšie a už sa kvôli tomu nechcem bičovať tak som si zvolila voľnosť :) nerada píšem pod tlakom a určite si si aj ty na sebe všimla, že také tie "oddýchnuté" a uvoľnené články sú najlepšie :)

    LadyinBlack

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)