Advertise





December Favourites


Nový rok je oficiálně tady a já se nestačím divit, jak rychle jeho první měsíc ubíhá. Než se ale dostanu ke všem předsevzetím a plánům, ráda bych se ještě ohlédla za posledním měsícem roku 2016 a oblíbenci, které jsem na svůj seznam stihla zařadit. Se zimou nepřichází jen radosti a Vánoce, ale také popraskané rty a ruce. Na to všechno jsem letos našla neuvěřitelné kombo v podobě krému na ruce a scrubu na rty z Lushe a balzámu na rty od Carmexu, který má tak skvělé hojící účinky, že pomohl se strupy mé potlučené mamce. Lak na nehty od SallyHensen (odstín 610) si mě získal hlavně svou výdrží. Normálně mi nehty vydrží nalakované kolem jednoho dne, ale tentokrát to bylo rekordních 7.

New Year is officially here and I'm really surprised how quickly its frist days gone by. Before I start with resolutions or plans for 2017, I'd like to look back on December of last year, particularly on things I fell in love with during the month. Winter isn't just Christmas, snow and joy. For me it's also really painful lips and skin cracking. Luckily, I found a perfect combo which consists of hand cream and lip scrub from Lush and lip balm by Carmex. The lip balm is as efective as lip balm can be and even more, because it even helped my mum when she was recovering from 'let's scrub my face with pavement' accident that happened to her before Christmas. 

Co se šatníku týče, celou zimu trávím zabalená ve svetru, kabátu, obalená v šále a s údivem pozoruji slečny s holými kotníky. Mezi oblíbence mezi svetry se zařadil vánoční svetr z New Looku, ve kterém jsem trávila skoro každý den doma, nejpříjemnější svetr ze Zary a nový úlovek z Manga v té nejkrásnější modré. Jedna z šál byla vánočním dárkem, proto vám nemůžu říct odkud je, ale ta celá černá je z H&M a jsem s ní nad míru spokojená.  

When it comes to winter wardrobe, I'm usually that girl wrapped in sweater, coat and scarf who is watching other girls with uncovered ankles, with obvious shock in her face. Three sweaters that I liked the best and wore the most were my festive one from New Look, really soft one from Zara and kind of new one from Mango in the most unique colour I'd ever seen. One of the scarves in the picture has been given to me and the other one is from H&M and I'm more than happy that I've bought it.

O Vánocích se mi konečně povedlo dočíst scénář k "Fantactická zvířata a kde je najít" a mé nadšení stále trvá. Rozhodně mi to pomohlo se slovíčky, kterým jsem ve filmu neporozuměla (hlavně jménům zvířat). Za oblíbené místo bych tentokrát prohlásila domov, protože o tom to o Vánocích je. Být s rodinou a užívat si sváteční pohody. 

 At Christmas, I finally finished screenplay of 'Fantastic Beast and Where To Find Them' and I'm still really excited about the whole thing. It's definitely helped me with vocabulary especially with names of creatures. My favourite place of the month was my home, because in the end, that's what Christmas is all about - being home with your family. 

4 Comments

  1. Carmex jsem používala dlouho, ale poslední dobou mi vůbec nepomáhá :(
    HAUTE BASICS giveaway

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to mě mrzí. U mě s mamkou zatím dělá zázraky :)

      Delete
  2. Také jsem zabalená ve svetrech a odhalených kotníků sem si také všimla. :D mrznu za ně!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asi všechen ten mráz cítíme místo nich :D

      Delete

Thank you for your comment :)