Advertise





Instalife #14

Přemýšlím, jak originálně začít nový článek, ale bohužel mě nic ojedinělého nenapadá, a tak zůstanu u starého dobrého pozdravu. Tímto vás tedy zdravím a přeji vám pěkný skorovíkend. Už je to nějaký ten pátek, co jsem napsala poslední instagramové shrnutí. Vetšinu fotek na mém instagramu vám ukazuji v původním nečtverečkovém formátu, proto nějakou dobu trvá, než se těch 9. které s vámi chci sdílet poprvé, nakonec nashromáždí, ale konečně ten okamžik nastal a já vás provedu událostmi, které zachycují.

I'm trying to figure out how to say hello in more original way, but I can't think of anything special so I'm just going to stick with good old greeting. Hello everybody, I wish you all a very lovely almostweekend. It's been a while since I published last Instagram review. You could've seen most of my instagram pictures in the original 10x16 size here on my blog and it takes more time to collect 9 pictures you haven't really seen. Finally, I managed to do that and I'm here with stories and events that belong to them. 

První fotka ve mě vyvolává mnoho vzpomínek. Nezáleží na tom, že horká čokoláda byla až moc sladká a dort chutnal jako týden starý. Jde o jeden z nejvíc dobrodružných zážitků v mém životě a to konkrétně výlet do Londýna na koncert Toma Odella, o kterém jste mohli číst zde. K selfie se bohužel žádný strhující příběh neváže, jedině jeden zánět spojivek, který mě konečně donutil dát šanci brýlím jinde než v pohodlí domova.

First picture brings back so many memories. It doesn't matter how sweet the hot chocolate was or how dry the cake was, because trip to London and concert of Tom Odell has probably been one of the most adventures experiences in my life (article). There is no exciting story behind the selfie except of one conjunctivitis that has finally taught me to wear glasses more often.

K Anglii se vztahují už jen 3 fotky. Jedna fotogenická snídaně, jeden z mnoha nákupů v Lushi (kde jsem v poslední době až moc často) a poslední fotka z koláže, kterou jsem pořídila v neděli při prvním nákupu v letošním roce. Jak vidíte, výzdoba se nesundává ani tady a já sama jsem zvědavá, kdy se k tomu někdo odhodlá.

There are just 3 pictures that has been taken in England. One really photogenic breakfast, one of many shopping sprees in Lush (where I spend too much time) and the last one of the collage that was taken on Sunday couple hours after my arrival after Christmas. As you can see, Christmas decoration in still a thing even in January. 

Pobyt o Vánocích v teple domova, které teď momentálně postrádám, byl jednoduše plný pohody a chvilek s rodinou a přáteli. Mnohdy jsem s sebou nenosila ani foťák, abych si opravdu naplno užila přítomnost mých blízkých nebo to jednoduše počasí nedovolilo. Kromě výhledu na deštivou Prahu můžete vidět 3 fotky, které jsou překvapivě ze stéjného místa. Jedná se o Marthy's Kitchen, kde jsem si to naprosto oblíbila a jejich jídlo.. no můj vztah k němu je očividný. Takhle zamilovaně se nedíval ani Jack na Rose. 

Christmas spent in my sweet sweet home (oh, how I miss my home now) was really relaxing and full of lovely moments with my friends and family. Most of the time, I didn't even take my photo camera just to enjoy every minute and if I did take it, the weather wasn't good enough. Except of rainy Prague, there are 3 pictures surprisingly taken in the same bistro. Marthy's Kitchen has a really special place in my heart and their food.. you can see the love. Not even Jack looked so in love looking at Rose as I do when I'm looking at my plate. 

A to je úplně vše. Pokud máte instagram a nechcete čekat na má shrnutí, určitě mě můžete začít sledovat (@leafuis). Některé fotky na mém profilu vydrží pouhých pár hodin ne-li minut, proto se tato nabídka určitě vyplatí. Přeji vám krásný víkend a budu se na vás těšit u dalšího článku :)

And that's everything for today's article. If you have instagram and you don't like waiting for these reviews, definitely follow me on my instagram (@leafuis). I wish you all a lovely weekend and I'll see you in my next article :)

3 Comments

  1. tieto instagramové články fakt milujem, asi začnem niečo také aj ja robiť ♥ a inak tvoj insta je TOP !

    ReplyDelete
  2. Přijde mi, že se u těchto článků musim vždy opakovat, ale co jiného tady napsat než "úžasnost!" ❤😏

    EnthusiasTer

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)