Advertise





London Baby

Teplo, slunečno, Londýn.. zatímco teď sedím v pokoji zachumlaná do peřiny u notebooku a za okny slyším každou chvíli dešťové přeháňky a studený vítr, přesně před týdnem to vše byla realita. Po menší neaktivitě na blogu se vám opět hlásím s nadějí, že teď už o články nouze nebude, ale nebudeme moc naivní. Hlavu mám plnou nápadů, paměťovka z foťáku praská ve švech, ale nechci nic zakřiknout, proto nebudu ztrácet čas sliby a raději přejdu k dnešnímu článku.

Po dlouhé době jsem se rozhodla uveřejnit outfit, který je ze dne, kdy jsem na sobě měla naprosté minimum černých kousků a naprosto si to užívala. Celý outfit mě celkově moc bavil.. tedy až do té doby, než se s večerem ochladilo. Jedná se pravděpodobně o jednu z nejpohodlnějších kombinací a to bylo přesně to, co jsem v den, kdy mě čekala cesta autobusem a chození po městě, potřebovala. Fotky jsme se s Ter rozhodly vyfotit u Big Benu, který nakonec na fotkách ani není, a kdybych vám to sem nenapsala, asi byste to ani nepoznali.

Warm and sunny weather in London.. now, when I am sitting in my room under a duvet, listening to sounds of rain and wind, it seems almost unbelievable, but exactly one week ago, it was really happening.  It has been a quite a while since last article, but now I am here with hope that now, everything will get better and I will be posting much more often. Well Lea, let's just not be too naive. My head is full of ideas and my camera full of photos, but instead of promises, let's focus on today's article.

Today, I am here with outfit with surprisingly small amount of black colour. I was feeling really good in such combination of clothes, until the evening, when the weather got a bit colder.. anyway, it is probably the most comfortable combination ever and that happened to be very convinient on the day when I had to travel by bus and walk around London. Together with Ter, we decided to take all pictures in front of Big Ben, but if I did not tell you, you would not even know, we were infront of Big Ben or London at all.


Košile/Shirt + Jeany/Jeans - Zara, Brýle/Sunglasses + Taška/Bag - Lindex, Bunda/Jacket - Mango, Boty/Shoes - New Balance, Hodinky/Watches - Daniel Wellington






7 Comments

  1. Uz jsem videla nejaky fotky na insta, fakt pecka :))
    quietus.blog.cz

    ReplyDelete
  2. Krásné! Kožené bundy, to já můžu :)

    Travel with Marky || Život v Americe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :)

      Já hlavně černé kožené bundy :D

      Delete
  3. Super styl, krásná Lea, úžasné místo. Já mám prostě ráda všechny tvoje články a ještě víc ty, na kterých se částečně podílím. :P
    P.S. Ta kabelka je prostě parádní! ♥

    EnthusiasTer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji, děkuji :)

      Já mám ráda ty, jejichž součástí jsi ty a to nejen jako fotograf, ale i jako společník :D

      PS: Musím říct, že Ježíšek vybral dobře :)

      Delete
  4. Jee podobnou (stejnou) košili jsem nedávno ulovila v sekáči, takže ano líbí se mi :D a předpokládám, že ty jeany už tak ustřižené byly, takže gratuluju k nalezení nějakých, které si my - malí lidé - nemusíme zahrnovat, aby nám seděly :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeany ustřiženy byly. Už jsem vzdala hledání normálních jean, které by mi nebyly dlouhé #hobbit :D

      Delete

Thank you for your comment :)