Advertise





Tell Me Why?


Zdravím všechny. Zásoby fotek z Anglie se postupně zmenšují, a abych jejich trvání ještě trochu prodloužila, zaměřím se dnes na něco úplně jiného a to na běh. Ve svém okolí mám spoustu lidí, kteří se k běhání ne a ne dokopat (i když by chtěli), a proto bych se s vámi ráda podělila o důvody, proč vůbec běhám a proč mě to tak baví. Kdo ví, možná, že vás to přiměje běh alespoň zkusit a třeba si k němu najdete cestu, tak jako se to povedlo mně nebo mojí mamce.

1. Někdy, když cvičím, nezpotím se tolik, ale při běhu se potím až až, a mám pak pocit, že jsem opravdu nějaké ty kalorie spálila.
2. V Anglii jsem bydlela 4 km od města a chůzí mi to připadalo moc zdlouhavé. Takhle jsem si do města zaběhla, ušetřila cenné minuty a měla z toho mnohem lepší pocit.
3. Zdá se mi, že se mi při běhu zlepšuje držení těla, protože se snažím být narovnaná a ne jako Quasimodo.
4. Není nic lepšího než se nechat unést cestou a objevit nějaké nové místo.
5. Když jsem ve stresu, přestanu myslet na problémy a pročistím si hlavu.
6. Když nad něčím potřebuji přemýšlet nebo potřebuji vymyslet článek/video/recept, při běhu mi to jde tak nějak lépe.



Když mě loni oslovila ambasadorka #blogRUN, který byl podkategorií Avon běhu v rámci NightRUN, brala jsem to jako neuvěřitelnou čest a své nadšení nedokázala skrýt ani na chvilku. Někdo chce, abych někam dorazila jako BLOGERKA? Já? Bylo to dost neuvěřitelné. Co je ale ještě více překvapivé je to, že se tak stalo i letos, a já mám opět jedinečnou příležitost zúčastnit se této skvělé akce, potkat se s blogerkami, které jsem poznala loni a třeba poznat i nějaké, které poběží letos poprvé. Tentokrát se NightRUN v Ostravě běží 22.4.2017 a trasa opět povede z Masarykova náměstí přes Komenského sady a zpět kolem Ostravice. Pokud jste z Ostravy a jejího blízkého okolí, určitě účast zvažte. Nezáleží na tom, jestli jste mladí, staří, vysportovaní nebo běžečtí nováčci. Získáte tím jedinečný zážitek a konkrétně u Avon Běhu přispějete na prevenci a pomoc ženám, které onemocněly rakovinou prsu. A to už přeci stojí za zvážení, ne? Veškeré další informace můžete najít na stránkách NightRUNU a po odběhnutí závodu ještě jednou na mém blogu v podobě reportu tak, jako tomu bylo i loni :)


2 Comments

  1. Kdybych po tom v pondělí neměla zápočet z dějin tak s váma běžím i to startovné bych si zaplatila :D uvidím jak se to budu stíhat učit ještě to každopádně zvážím;) nechápu proč všechny takové super charitativní akce dávají přes zápočty a zkoušky :D děs! ještě když jsem se k běhání konečně dokopala i já sama! :D

    www.double-claire.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určitě by to bylo moc fajn :)

      Jinak já to loni měla v období maturit, co si tak pamatuji.. taky výhra :D

      Delete

Thank you for your comment :)