Advertise





Wishlist #9 - Vysněná toaletka


Miluji návštěvy obchodů s nábytkem. Proč? Baví mě si představovat, jak by mohl vypadat můj potencionální byt. Jak velký by mohl být, jaký nábytek by v něm měl být a jakou barevnou kombinaci bych pro něj vybrala. Pokud je něco, co bych nechtěla, pak je to zbytečně velký byt, kde bych se v noci bála být sama. Potřebuji útulnost a bezpečí, protože se jednoduše bojím jít v noci po tmě na záchod, který je až o několik pokojů dál.

Když jsem si vybavovala svůj pokoj, bylo mi 13 let a to poslední, nad čím jsem přemýšlela, bylo, že bych někdy vyspěla a změnil se mi vkus. Stalo se tak a teď bych svůj pokoj nejradši celý změnila. Nevykládejte si to špatně, ten pokoj je parádní, jen ne pro někoho, komu táhne na 20 a má trochu jiné sny, cíle a hlavně vkus. Nedávno mi přišel e-mail s nabídkou na spolupráci, která mě právě donutila přemýšlet nad tím, co by můj pokoj měl, kdybych si ho vybavovala. Rozhodně by v něm byl toaletní stolek, který momentálně nemám, a který by mi po ránu usnadnil hodně práce.

Úkolem bylo vytvořit koláž právě na téma "vysněná toaletka", která by obsahovala nábytek a doplňky ze stránky Favi.cz, na které je tedy opravdu velký výběr a mě dalo zabrat vybrat jen jeden toaletní stolek. Nakonec jsem vytvořila tuto koláž, na které kromě nádherného dřevěného stolku (chci chci chci) samozřejmě nesmí chybět ani svíčka, stojánek na štětce a váza na umělou kytku (protože nejsem úplně nejlepší pečovatel o ty živé) obě v nádherné tyrkysové barvě a matná černá miska na takové ty drobnosti jako gumičky a pinetky. Nic jiného ani není třeba, protože samotný stolek má velkou spoustu úložných prostorů, i když jsem dost bojovala, abych koláž nezahltila dalšími doplňky, kterých bylo na stránce až až (třeba stříbrný jelen.. to chceš). Světlo by zařídily super hipsterské žárovky, které pravděpodobně nevydají moc světla, ale jsou zatraceně pěkné, takže..

A co vy? Jak by vypadal váš pokoj/byt, kdybyste měli šanci si jej znovu vybavit?

5 Comments

  1. Ja už sa teším až budem bývať niekde sama a budem si môcť všetko zariadiť po svojom :)
    Pekný výber, aj farebne sa mi to moc páči.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na bydlení ve svém bytě se těším šíleně a hlavně na to dekorování a vybavování :)

      Děkuji moc :)

      Delete
  2. Já jsem taky o svém vysněném stolku psala, takže jestli chceš, koukni ke mne na blog :)
    já před touto spoluprací ani nějak o takovémto stolku nepřemýšlela, ale když to přišlo a já se vrhla do tvoření, je mi naprosto jasné, co chci mít, až jednou budu mít vlastní byt/dům :)

    eLblog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dívala jsem se a tvá vypadá moc super :)

      Delete
  3. Ahoj, ja bych si strasne prala tuto toaletku http://www.nabytek-bmark.cz/loznice/toaletni-stolky/stolek-toaletni-borovicovy.html asi si napisu jeziskovi predcasne, at ji objedna a muze ji donest klidne drive, nez na vanoce ;)

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)