Advertise





Bristol #7 #8 - Not in Bristol

Víte co mě moc těší? Když vídím, že nehledě na to, jak málo přidávám články, vy sem stále chodíte a komentujete, že vás baví, a že vám nevadí, když si na ně počkáte. To je něco, co mě nutí sednout si zpět k notebooku a psát. A těch nápadů na články je teď více než dříve, tak snad si najdu více času a všechny je zrealizuji (docela ironie, když se mi blíží deadliny).

Můžu vám říct, že už se ztrácím v tom, kolik týdnů tady vlastně jsem. Týden #7 a #8 pro mě byly ve znamení školy, práce a těšení se domů, kam jsem se chystala na prodloužený víkend. Čas utekl jako blesk a byla středa 2:40 ráno a já vstávala a chystala se na 15 minutovou cestu temným Fishponds na autobus, který mě měl odvézt do centra na autobusové nádraží. Jako někdo, kdo se bojí.. no vlastně všeho, buďme upřímní, nejsem ten nejlepší kandidát na noční cesty o samotě. Abych vám to shrnula, ta cesta vypadala tak, že jsem kufr nesla raději v náručí, aby nikdo neslyšel, že tam jdu a místo chodníku jsem šla prostředkem silnice.. kdyby náhodou někdo vyskočil třeba ze zdi domu, že ano.

Cestu jsem přežila a po asi 14 hodinách dorazila domů. Následující den jsem trávila se svou kamarádkou Terezkou a celý probíhal, tak jako vždy v jídelním duchu. Začaly jsme podzimní snídaní v kavárně AlterNativa (kde jsem ještě v léte pracovala), pokračovaly focením v parku a obědem v nedávno otevřeném Happy Bahn Mi, kde jsem konečně zkusila Bun Bo Nam Bo, které bylo naprosto skvělé a zakončily ho kávou a dezertem v oblíbeném COKafe (jsem moc líná na to hledat to jejich krásné přeškrtlé O). Najezená, vypovídaná a spokojená jsem vyrazila za mamkou a společně jsme se vydaly na koncert.

Jelikož na Vánoce přilétám až 19. prosince, rozhodla jsem se (po tom, co mi to mamka navrhla.. abych ji nebrala zásluhy), že pátek budu trávit pečením perníčků. Nezdá se to, ale i to mi dokázalo zabrat celý den a už tady byla sobota. Poslední den v Česku. Sobotu jsem upřímně užila moc. Odpoledne jsme se šly s mamkou projít po okolí, zašly si koupit si nějaké zákusky, snědly je doma v teple a opět vyrazily ven, tentokrát už za tmy. Možná nás navnadilo to pečení perníčků nebo blížící se Vánoce, ale vydaly jsme se na svařák do vinárny, kde jsem trávila skoro celý konec prázdnin a začátek září. Abychom ten večer zakončily s noblesou, koupily jsme si k večeři kebab v boxu, který prostě miluji. Jak málo člověku stačí k radosti.

Další den už se nesl ve znamení cestování, ale o tom zase v jiném článku. Teď už vám přeji hezký zbytek večera a já mířím zpět k psaní eseje. Ani nedokážu popsat, jak se těším, až budu mít vše z krku, přiletím domů a užiju si trochu té vánoční pohody.

10 Comments

  1. U těch fotek už jsem se nasmála dost, i u těch co se tady raději nedostaly. :D A všechny je zbožňuju, takže už jenom za to si tento článek zaslouží můj komentář. A taky si ho zaslouží za to, že vím, jak málo času máš a stejně stíháš psát články a teď nemyslím ty školní, ty jsou povinnost. :)
    A hrozně mě zaujalo to Happy Bahn Mi, takže třeba až budeš mít nějakou volnou chvilku v ČR a nebudeš vědět kde utratit peníze, tak mi zavolej a zajdeme tam ♥ :D

    EnthusiasTer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ty zůstanou jen mezi námi :D
      A s jídlem s tebou počítám! Je to fakt výborné a můžeme se ztrapnit při používání hůlek :D

      Delete
  2. Skvělej článek :)
    A super fotky! Moc ti to na nich sluší. Když jsem si četla o tom dni s kamarádkou, zjistila jsem, že vždycky když jsem s kamarádkou já, skončí to tak i tak u jídla :D
    Už se moc těšim na další článek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc :)
      Jinak tyhle jídelní dny mám asi stejně nejradši :D

      Delete
  3. pamätám si, keď som jazdila z Prahy na Slovensko..tiež som sa tešila z takých drobností :P

    Viki Ceglédyová

    ReplyDelete
    Replies
    1. Přesně tak, člověku pak tyhle drobnosti chybí, když je dál od domova :)

      Delete
  4. Měl určitě pár typů, co bys v Bristolu mohla vidět a taky blízké okolí. Já už byl snad všude, ale nikdy by mě nenapadlo že bych se mohl takhle podělit. Ale to nevadí ba naopak se můžu podělit, takže pokud bys chtěla nějaké typy(po dealinech) stačí se ozvat.

    ReplyDelete
  5. Pokud by ti chyběla inspirace. Mám ještě pár typů v různých zaměřeních. Teda až ti skončej deadliny :D, to mě pobavilo.

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)