Advertise





Can I do 1000 squats?

Zase se vám hlásím s novým článkem. To nadšení nováčka mě asi do týdne přejde (jako každé mé nadšení), ale dokud ho mám snažím se psát co nejvíce. Doufám, že to aspoň jeden člověk ocení a s radostí se začte do tohoto článku.
Jak už jsem psala (teda, myslím) můj prázdninový plán byl zhubnout 5 kg. Začala jsem se stravovat méně a častěji, když si chci dopřát sladké/slané pochutiny dám si je místo večeře/oběda a hlavně cvičím. Cvičení mě začalo bavit a stále se snažím sama sebe trochu překonat, takže hledám další a další videa od Cassey. Běhat teď moc nechodím, kvůli počasí (moc vedro, neplánuju někde omdlívat..) což je škoda, protože mě to začalo hodně bavit, ale nahrazuji to aspoň cvičením. Dneska jsem se rozhodla pro "squat challange". Nohy jsou právě ta část, kterou na sobě nemám vůbec ráda a tak se na ně hodně soustředím.



Při psaní úvodu se na challange teprve chystám, proto je ve mně ještě tolik energie a nadšení.. uvidíme potom. Držte mi palce ať přežiju. Můj výsledek najdete v celém článku. 

Takže, pravě mi zřejmě proběhl celý život před očima.. už jsem si trošku odpočinula, ale srdce mám stále v hlavě, potím se jako kdyby ze mě pršelo, ale odpověď na nadpis článku je YES, I CAN!

Nevěděla jsem, jak úžasný pocit to bude, ale jakmile jsem udělala poslední cvik, cítila jsem se úplně úžasně. Unavená, spocená, ale hrdá na to, že jsem to nevzdala a i přes to, že jsem byla na začátku hodně unavená, jsem si říkala "Ty to dokážeš!" a dokázala :). Všechno je to hlavně ve vaší hlavě a když si řeknete, že to dokážete.. tak se to prostě stane (vím, že jste tyhle řeči slyšeli asi 1000x jako já, ale něco na tom je). A můžete si říct, že když to dokázala holka, která se neustále na něco vymlouvala, aby nemusela cvičit nohy (a vůbec všechno), dokážete to i vy.
#sweatypic (červená, spocená, otlačené břicho, ale pro inspiraci a zachování momentu vítězství!)
A tak mě napadá, jestli někdo z vás tuto challenge dělal? Jestli ne, zkuste to a pak mi napište jak jste dopadli.  Budu čekat na vaše komentáře :).

A teď už se loučím a běžím do sprchy a pak si dát zaslouženou večeři. 

4 Comments

  1. Zkousela jsem to taky ! Je to neco !! :D Al taky jsem to zvladla :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. První den mě ráno nic nebolelo a tak jsem si vítězně potřásla rukou, bohužel přišel dnešek a moje nohy nejsou schopné ani chůze! :D Tak zvažuju nad další challange.. :D. Jinak moc gratuluju! :)

      Delete
  2. Tak hned na začátku gratuluju! :) Ráda bych se do toho taky pustila, ale má kolena bych pak mohla vyhodit od koše :D Už tak mě bolí a tohle vím, že by mě uplně zničilo :D Né že bych to nezvládla fyzicky, ale spíš zdravotně :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kolena to přežila, spíš vnitřní strana stehen trpěla další 3 dny. Vypadala jsem.. jako kačer! :D Ale chápu to, ty a tvoje kolena to radši nedělejte. Uvažovala jsem, že bych se do toho pustila ještě jednou, ale nevím, nevím :D.

      Delete

Thank you for your comment :)