Advertise





Přednarozeninový den!

Než začnu zdlouhavě mluvit o dnešním dnu, chci moc poděkovat všem, kteří náhodou zbloudili na můj blog. Moc si toho vážím a děkuju moc za těch pár komentářů, které tu dnes někdo napsal. :)

No a teď už k dnešku. Dnešek byl můj "Přednarozeninový" den. Nebojte se, nejsem nějaké rozmazlené dítě, které slaví narozeniny 4x do roka. Narozeniny slavím 18. srpna, ale to nebudu v Ostravě a tak to nebudu mít šanci oslavit s kamarády z Ostravy. Protože za nedlouho také odjíždí moje kamarádka, rozhodly jsme se, že mé narozeniny symbolicky oslavíme aspoň v den, kdy je v datu aspoň osmička.


Dárky jsem si rozbalila až doma, protože i ona si své dárky nerozbalovala přede mnou a já jsem chtěla ať je to fér. Navíc nemám moc ráda, když se na mě někdo při rozbalování dárků dívá (moje reakce občas neodpovídají tomu, co cítím). A tak jsem si opět symbolicky v 18:20 začala rozbalovat dárky (narodila jsem se v 6:20 ráno).

První dárek mě hrozně nadchnul. V mém pokoji by asi umřela každá kytka, nebýt mé šikovné maminky, která se o ně s láskou stará, ale kaktus Kevin moc vody nepotřebuje a tak je to 100% nejlepší dárek pro mučitele květin, jako jsem já. Také se mi líbí, že je pojmenovaný, protože mi to připomnělo Krok za krokem, konkrétně ten díl kdy se Daina stěhuje sama do bytu a Cody jí dává fíkus (jméno už si nepamatuju, ani nevím jestli to byl fíkus), aby si měla s kým povídat.

Další dárek byly úžasné domácí muffiny. Muffiny opravdu zbožňuju a teď, když se snažím stravovat méně, jsem je dlouho neměla až do dnes, kdy jsem si je oba z velkou chutí dala i s hrnkem teplého kakaa.

Vtipná příhoda.. vytáhnu z mikrovlny teplé mléko, natěšená jako malé dítě do něj sypu lžičku kakaa. Dívám se na tu divnou barvu a po chvíli mi dochází, že jsem si tam nasypala rozpustnou kávu. Tak jsem tedy vylovila co se dalo (bylo mi líto vylévat mléko). Kakao s příchutí kávy nebylo špatné, ale příště radši klasiku.
 
Předposledním dárkem bylo CD, které pro mě Terka vytvořila. Jsou na něm ty nejlepší Vánoční písničky. Obě milujeme zimu a Vánoce a tak to byl pro dárek, který mě hrozně zahřál u srdce, protože vím, že je dělaný s láskou. 

Poslední dárek byl černobílý pruhovaný svetr. Obě jsme milovnice svetrů (zimy, Vánoc a všeho co se netýká léta..) a tak musím říct, opět trefa do černého (nebo černobílého?). Už se nemůžu dočkat až si ho vezmu k teniskám a jeanám (konečně žádné kraťasy, mé tlusté nožky a kraťasy = NE).











 

Takže tímto bych chtěla hrozně moc poděkovat Terce za úžasné dárky. A teď už jdu na kutě, zítra zase vstávám ve 4 ráno. Tak všem přeju dobrou noc. :)




1 Comments

  1. Leonko, jsem moc ráda, že se ti dárky líbily. Hlavně CD, to dalo zabrat :P :) Každopádně nemáš vůbec zač a 18. si to v Praze moc užij. ! :* :)

    P.S.: Moc dobrý článek. :)

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)