Advertise





Banana Berry Crepes

Dneska jsem se konečně rozhodla vyzkoušet recept na palačinky s ovocem od Cassey Ho. Ještě jednou upozorňuju, že to není můj recept a video od ní můžete najít zde.

  • Ingredience:
1 vejce
1 lžička skořice
1 banán
1/3 hrnku ovesných vloček
1/4 hrnku mléka
4 jahody (záleží na velikosti)

  • Postup:
Těsto: Rozmixujeme ovesné vločky. Přidáme k nim lžičku skořice, polovinu banánu, mléko a vejce a znovu rozmixujeme.

Náplň: Druhou polovinu banánu nakrájíme na plátky nebo menší kousky a to samé uděláme s jahodami.

Na pánev dáme trochu oleje a dáme ji na plotnu, kterou zapneme na menší až střední výkon (plamen). Počkáme až se pánev trochu zahřeje a nalejeme přiměřenou dávku těsta. Smažíme jednu stranu, než se na povrchu objeví malé bublinky, poté otočíme na druhou stranu a necháme dále smažit. Jakmile se nám bude zdát palačinka hotová, sundáme jí z pánve na talíř.

Po usmažení palačinek dáme doprostřed ovocnou náplň a pak palačinku srolujeme (překvapivě). Nakonec je můžeme trochu posypat cukrem, přidat trochu šlehačky, kakaa, čokolády.. záleží jen na vás. Dobrou chuť :)!



PS: Zvykejte si, že všechno fotím na peřině. :D

3 Comments

  1. Boží lak a skvělý výběr písničky. Jsem si zpívala svůj nesmyslný text, jelikož moje fránina je na úrovni 0. :D

    ReplyDelete
  2. Hej, už zase mi děláš chutě! Buď furt slintám u tvého instragramu a ted dokonce na blogu. Pche. Štveš měěěě! :D Tu palačinku bych hned snědla :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak já začnu přidávat jídlo i na facebook, ať to máš do třetice všeho dobrého :D. Ale pozor, tyhle palačinky mají míň kalorii než normální a jsou opravdu výborné, takže jen do toho :3!

      Delete

Thank you for your comment :)