Advertise





Shopping #4

Tak co? Ještě jste neumřeli? Já to zatím tak nějak zvládám. Včera jsme byly s mamkou v kině na "Tři bratři" a něco vám řeknu. Já prostě miluju české pohádky. Sice mi na tady té pohádce pár věcí nesedělo, ale jinak skvělý zážitek. Rozhodně se na ní zase brzy podívám.

Jelikož už přišel podzim, (v posledních dnech to tak aspoň vypadá) je na čase vybavit šatník pár teplejšími věcmi. Zjistila jsem, že nemám žádnou podzimní bundu nebo kabát. No vlastně, mám koženou bundu, ale ta se taky nehodí ke všemu a béžová bunda, kterou jsem si koupila minulé léto, vypadá jako vytažená z popelnice (dokáže to zkazit celý outfit). No a tak jsem v úterý hledala na internetu a našla jsem vážně krásný kabát z H&M (viz obrázek). Když jsem ho našla, byla jsem fakt hrozně nadšená a hned jsem zamířila do kabinky. Jenže, když jsem si ho oblékla vypadal hrozně. Materiál připomínal gauč a celý kabát vypadal jako sako po pradědovi, které před tím leželo v popelnici hned vedle mé béžové bundy. Navíc nevypadal ani trochu jako na obrázku - místo zipu byl knoflík. Hodně mě to mrzelo, protože jsem si ho představovala ve všech různých kombinacích a nakonec z toho nebylo nic. Ale přeci jen se nám poštěstilo a s mamkou jsme našly jiný kabát.


New Yorker, 999,-
Tento kabát sice není v té barvě, ve které jsem chtěla ten původní, ale černá se prostě nikdy neomrzí a hodí se prakticky ke všemu. Je z velmi příjemného a zdá se, že i kvalitního materiálu. I když s tím z H&M to ještě nevzdávám, v říjnu jedu se školou do Berlína a tak mě napadlo, že když jsem neměla štěstí v česku, možná to výjde za hranicemi. Ale zase nechci utratit většinu svých peněz za další kabát, když za tu cenu koupím třeba 3 svetry. A co vy? Neviděli jste tento kabát v tom stavu v jakém vypadá na obrázku (zip místo knoflíku)?

C&A, 398,-
No a konečně slíbené boyfriend jeany. Tohle je úlovek ještě z prázdnin, když jsem byla s kamarádkou Karin. Za tu dobu jsem si je zamilovala. Nosím je hlavně do vlaku, autobusu, školy.. jednoduše tam, kde se chci cítit pohodlně. Rozhodně bych chtěla ještě světlé a více potrhané, ale to už je spíš takové "nevadilo by mi je mít" než "musím je mít".

V příštích dnech (týdnech) se na blogu objeví pár dalších článků. Těšit se můžete na wish list, cvičení, outfit, podzimní inspiraci a fotky z focení.

2 Comments

  1. ty jeany jsou boží ♥ taky sháním nějakou bundu na podzim :D ale ještě jsem neměla štěstí...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju :)
      S těma bundama je to hrozné, zatím žádná úplně pěkná nikde. To spíš asi ke konci září bych řekla, ale přeju hodně štěstí :).

      Delete

Thank you for your comment :)