Advertise





Wreck this journal

Poslední týden prázdnin, jsem se po dlouhé době viděla s kamarádkami. Zašli jsme do cukrárny na dortík a pak do restaurace na pizzu, Holky mi daly absolutně skvělý dárek. Dostala jsem "Wreck this journal". Už kdysi jsem ho našla na instagramu a hrozně se mi ten nápad líbil.


Pro ty, kteří o tom slyší poprvé. "Wreck this journal" je takový deník. Jak už z názvu můžete pochopit, cílem je "zničit" ho. Ale ne jen tak. Na každé stránce je úkol jako - hoď ho proti zdi, nalep sem kancelářské věci nebo sprchuj se s ním. Je to skvělý způsob pro projevení kreativity. Hlavní je fantazie, každého napadne něco jiného a přesně to se ukaže na stránkách tohoto deníku.
A mě tak napadlo, že bych jednou za čas mohla vyfotit jednu z hotových stránek. Samozřejmé je, že to nebude každý den a možná ani každý týden, ale když už nějakou stránku splním, mohla bych se o ní podělit s vámi. Nejsem žádný umělec, ale příjde mi to jako skvělý způsob, aby jste mě trochu poznali. I z takových věcí, lze zjistit hodně o člověku.

A co říkáte na tento nápad vy? Chtěli by jste takové příspěvky na blogu?

5 Comments

  1. vypadá to zajímavě :) ještě jsem o tom neslyšela :D

    ReplyDelete
  2. Anoooo!!! ja chci !!

    ReplyDelete
  3. o Této knížce jsem četla a hodně se mi zalíbila a vím, že jsem říkala, že bych si jí přála :) takže takový krásný dárek ti opravdu moc závidím a jsem zvědavá , když sem něco přidáš :) těším se na to. Jsem opravdu zvědavá jak to vypadá :) určitě si tu knížku jednou koupím :)

    ReplyDelete
  4. o této knize jsme nikdy neslyšela. Pěkně trhlý ale super originální. Být mi méně tak se do toho dám taky :-D :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na věku nezáleží, jde tu spíš o tu kreativitu :). A u toho věku záleží taky na člověku, taky sleduju pohádky na Disney Channel a není to zrovna pro můj věk :D.

      Delete

Thank you for your comment :)