Advertise





Sleep all day!

Zdravím všechny! :) Vypadá to, že "Zdravím všechny" je teď nějaké moje nové heslo, ale neznám lepší pozdrav než tento. Konečně je pátek a já mám konečně čas vám napsat další článek "naživo". Tento týden byl celkem náročný. Když zapomenu na to, že jsem se učila na test z psychologie, abych nakonec psala z něčeho jiného (mám za 4 a to je velký úspěch, protože jsem vařila.. z čisté vody, říká se to tak?), tak jsem ho přežila nakonec docela v pohodě.






















Je tu víkend a já mám spoustu plánu a 2 z nich se týkají videí. Těšíte se? Taky si konečně uklidím v pokoji, protože začínám mít astma z toho všeho prachu co kolem mě poletuje. Příští týden odjíždím do Strasbourgu se svou třídou a vrátím se vám až v pátek takže se pak můžete těšit na další cestovní článek. Nebojte se, blog nebude chátrat, jelikož plánuji přednastavit 2 články. Myslím si, že 3 články týdně jsou optimální. Ten kdo sem nechodí každý den o nic nepříjde a navíc se máte aspoň na co těšit. Mám pravdu? :)

Dneska si moje nejlepší kamarádka Bea potřebovala koupit boty a svetr (musím říct, že vybrala dobře) a já jsem jako správná nejlepší kamarádka byla s ní jako rádce. Před tím, než přijela jsem zašla do obchodu a koupila si v Yankee Candles vosk do aromalampy (?), který uvidíte ve videu.. ale to už moc prozrazuji.., a také jsem se zastavila do Lindexu, kde jsem objevila nádherný a hlavně zlevněný rolák. Bohužel teď nechci utrácet před cestou do zahraničí, ale nechala jsem ho tam s těžkým srdcem. Dokonce jsem z něj byla tak nadšená, že jsem poslala mamce mmsku. Také jsem tam našla černý svetr, který tak dlouho hledám, ale bohužel Leo.. žádné peníze, žádné oblečení. Ale radost ze svíček a to, že pojídám chlebíčky to zlepšuje :D.

No a to by bylo k dnešním informacím vše. Přeji vám hezký víkend a příští týden si napište do diáře, že se tu objeví 2 nová videa (já vím, že si to nikam nenapíšete, ale předstírat to můžete :D).

2 Comments

  1. páni, skvěle jsi nakoupila a moc ti to na fotkách sluší!! ten svetřík je opravdu boží!!
    jinak si užij výlet se třídou, opravdu ti to závidím, to mi jedeme jenom do Drážďan na trhy a toť vše... bohužel. Rozhodně se těším na videa, jsi opravdu užasná :) a děkuji za radu s tím programem :) kočko, budu to sledovat den co den, kdy tu bude článek s videem :D
    měj se krásně a skládej básně :*

    ReplyDelete
  2. Souhlasím, že tři články za týden je akorát, ani moc ani málo;) Zase výlet? Týjo přijde mi, že si pořád někde, tak si to tam užij a budu se těšit pak až si o tom počtu v článcích, jelikož jsem tam (nečekaně) ještě nebyla:D

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)