Advertise





Christmas Tag

Páni, konečně je volno! Tím, jak jsem dlouho chyběla, jsem toho musela hodně dohánět i tento týden. Dopsala jsem si pár testů a hlavně se konečně nechala vyzkoušet z dějáku, což jsem k mému překvapení, zvládla na jedničku (s nepodstatným mínusem). Teď už jsou konečně prázdniny a já mám více času.. no na všechno. Je pravda, že škola je ten důvod, proč hromadu věcí nestíhám a taky proč jsem pořád unavená.

Musím se přiznat, že mi na chvíli došly nápady, co vůbec na blog psát. Mám v plánu spíše videa a na ty jsem neměla čas a tak jsem musela blog na pár dní nechat být. Doufám, že se na mě nezlobíte, protože od dneška zítra, už budu zase zpět v plné síle s energií na čtení všech úžasných článků, které napíšete.

Toto video jsem měla v plánu asi 2 týdny, ale bohužel jsem onemocněla a nemohla jsem vůbec mluvit. Když se mi konečně vrátil hlas, trávila jsem veškerý čas učením. Ale konečně byl čas a já pro vás zase něco natočila. Tentokrát se jedná o Christmas Tag, který jsem našla na blogu Anette. Většina otázek, které ve videu zazní je z jejího blogu a pár jsem jich našla i jinde. Doufám, že se vám video bude líbit. Nevím čím to je (možná tou únavou), ale přijde mi, jako bych neuměla mluvit nebo byla pod vlivem, protože dělám hrozné mezery mezi slovy (pardon :D).



Snad to není poslední článek před 24. prosincem.. doufám, že to nedopadne zase tak, že nebudu mít vůbec čas, Ale slibuji, že se budu snažit a když už nebudu natáčet, tak zplodím nějaký ten článek :)

6 Comments

  1. "Obušku z pytle ven" tuhle pohádku taky nemusím :D skoro jako by ani nepatřila mezi ty typické pohádky. Moje představa Ježíška: miminko v plenkách :D a to jen protože jsem ho tak viděla v betlému co má babička, takže žádný chlápek v noční košili, ale mimčo. Mohla bych nás označit jako rodinu co jí už ve čtyři odpoledne, mamka to každé Vánoce slibuje a stejně pak jíme až kolem šesté.
    Mimochodem máš úplně úžasný svetr :3

    ReplyDelete
  2. Mám asi nějakou podobnou představu Ježiška jako Klára. :D Taky si prostě vždycky vybavím to mimčo, které někde leží na tom seně. A když jsem byla malá, nechápala jsem, jak může takové miminko rozdávat ty dárky. Jako že je všechny unese. :O
    Jinak Můj Štědrý Den vypadá nějak podobně jako ten tvůj, občas ještě hraju na klavír koledy. Rozdíl je asi v tom, že ten den nemáme vůbec oběd.

    SVETR MILUJU! To je jasné. :)

    ReplyDelete
  3. Jsem ráda, že jsi se uzdravila!
    a konečně další video, strašně moc jsem se těšila, juchůůů :33
    máš fakt příjemný hlas, a strašně krásné vlasy! :)
    jsme na tom stejně, taky nerada určuji jeden film, nikdy si nedokážu vybrat :D
    Hned si jdu film "Láska nebeská" stáhnout! :))
    dárky si rozbalujeme taky hned po večeři :) samozřejmě si ve videu zase pobavila :D
    užij si Vánoční prázdniny, Veselé Vánoce :*
    koukám tady je někdo milovník svíček, (sakra, teď si to slovo řekla :D). Já jsem stejná, miluji svíčky a máma mi je už zakazuje zapalovat, jelikož jsem jí všechny vyhořela :D
    doufám, že pod stromečkem najdeš to, co si přeješ a doufám, že se nám pochlubíš, jsem zvědavá :)))

    ReplyDelete
  4. Rtěnka je pěkná! i svetr

    ReplyDelete
  5. ani nevíš, jak jsem se na nové video těšila! :*
    video je skvělé, jsi hrozně milá a sympatická slečna :)
    moje představa Ježíška je roztomilé dítě v plenkách a leží v kolíbce :)
    já Ti přeji, ať si užiješ Vánoce a ať najdeš velkou nadílku pod stromečkem, protože si ji rozhodně zasloužíš :* a samozřejmě šťastný nový rok :)
    mimochodem ten svetr je boží! :)

    ReplyDelete
  6. Konec tohoto týdne jsem měla stejný, učitelé nám snad z každého předmětu dali písemku. Máš moc hezký svetr:)

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)