Advertise





Merry Christmas!

Konečně je to tady, Štědrý den! Těšila jsem se na něj snad od září a ani nevím jak rychle to uteklo. Včera u nás probíhali všechny přípravy, obalování kapra, uklízení a vše co bylo potřeba udělat. Večer jsme s mamkou večeřely a zažily snad ten nejkrásnější západ Slunce. Musela jsem to samozřejmě hned fotit (a tady se pozná úchylka), takže jestli vás zajímají fotky, najdete je v celém článku.

Od zítřka startuje na mém youtube kanálu "Christmas Vlog". Budu se snažit každý den "vlogovat" a hned další den to k večeru zveřejním. Každý den na vás tedy čeká video z předchozího dne. Nejsem si jistá, jestli bude zítra a pozítří co natáčet, ale pokud ano, tak vás video nemine. Budou vás taková videa zajímat? :)

Hlavní důvod proč tento článek píšu je ale ten, že vám chci také popřát.

Přejí Vám šťastné a veselé Vánoce, bohatého Ježíška, hodně jídla, ale hlavně hodně radosti a hezkých chvil s rodinou a přáteli. Děkuji Vám za podporu, kterou od Vás mám. Moc si všeho vážím :)

Aktualizace: Omlouvám se, ale bohužel se na mém youtube kanálu vlogy neobjeví. Skončila mi zkušební verze programu a zatím se mi nepodařilo najít žádný.. dostačující. Celý den jsem se snažila video vytvořit v jednom a nakonec vyšlo hrozně nekvalitní a to nikde zveřejňovat nechci. Doufám, že najdu nějaký program, abych mohla upravit videa, která jsem plánovala.

:* 

2 Comments

  1. Těším se na video, juchu :)
    a ty fotky jsou naprosto nádherné, a ta druhá je ještě krásnější! :)
    přeji ti hodně štěstíčka a zdravíčka. Mnoho úspěchů v novém roce a hlavně si pořádně užij dnešní den! :* i tobě přeji bohatého Ježíška, ať se ti splní všechna přání:33
    taky jsme uklízeli, byla to fuška, ale zvládli jsme to :)

    ReplyDelete
  2. video bude super, napsala jsi "obalování salátu :D

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)