Advertise





Tired traveler is back!

Jak už z názvu můžete pochopit, jsem zpět v Česku a unavenější, než kdy dřív. Včera kolem 8 hodiny ráno jsme dorazili domů a jediné co jsem zvládla bylo jít do sprchy a vybalit si. Potom jsem celý den prospala, protože spánek v autobuse prostě nestačí. A to bych nebyla já, abych nestihla onemocnět. Bolí mě snad všechno a bloklou mám asi každou kost v těle, ale řeknu vám, že výlet jsem si opět užila na 1000 %.

Článek o Strasbourgu můžete čekat hned příští týden. Právě teď upravuji fotky a sepisuji článek, který tentokrát bude jen jeden, ale hodně obsáhlý se všemi zážitky a vtipnými situacemi, kterých bylo celkem dost.

Na outfity a nákupy se bohužel těšit nemůžete, protože jediné co by jste viděli je Lea zabalená v tom nejteplejším kabátě, zamotaná do šály s vyrážkou na ruce, kterou mám z mrazu (je fajn mít alergii na mráz, když milujete zimu). A nákupy jsem tentokrát neabsolvovala, protože jsem si chtěla pořádně užít atmosféru Vánočních trhu a ne se zdržovat v přetopených obchodech, které máme i u nás (asi jsem zmoudřela).

Pro dnešek je to všechno a já zase běžím upravovat a léčit se s čajem ve vyhřáté posteli, se svou milovanou norskou dekou a tunou zapálených svíček. Chtěla jsem vás jen informovat o tom, že žiji a že pro vás chystám článek. Přeji vám hezký víkend a doufám, že se těšíte na článek o Strasbourgu :).

PS: Nechtěla jsem zveřejňovat žádnou ze svých fotek, protože bych pak neměla co dát do příštího článku a tak jsem si řekla, že udělám radost fanouškům blogu "zrzka11" (takže i sobě) a zveřejním tady naší (asi jedinou) společnou fotku z jejího instagramu. Na fotce je ještě má milovaná spolusedící Terezka :).

4 Comments

  1. Tak to muselo být super, těším se na ten článek o výletě:) A uzdrav se;)

    ReplyDelete
  2. Juchu, konečně jsi zpátky! koukej se vyléčit, prospat a být zase fit :)
    těším se na článek, jako na všechny tvé články. A hlavně jsem zvědavá jak si se tam měla, co tam bylo a tak. Náhodou je skvělý, že jsi necourala po obchodech a užívali jste si tu atmosféru, to je přece lepší. Hlavně se co nejdříve uzdrav :)
    jinak alergii na mráz? to ti opravdu nezávidím, ale určitě to není nic příjemného :/ užívej si atmosféru při svíčkách :)

    ReplyDelete
  3. těším se na článek o Strasbourgu :) jinak děkuji za pěkný komentář na mém blogu, moc mě potěšil, nápodobně, tvůj blog také patří mezi mé nejoblíbenější, bude ti vadit, když si tě přidám mezi oblíbené? :)

    ReplyDelete
  4. tak vítej zpět :)) taky jsem teď nemocná :D tak snad budeme brzy obě fit :) na článek se moc těším, jsem zvědavá :)) já se chci jet příští rok podívat na atmosféru Vídně :) alergie na mráz: nevěděla jsem, že něco takového jde... :/

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)