Advertise





December Favourites

Tak jsem tady s dalším videem. Konečně byl pátek a já jsem se rozhodla pro Vás udělat další rekapitulaci mých oblíbených věcí. Na takové ukázky věcí, které jsem si v daném měsíci oblíbila se můžete těšit každý měsíc. Takže doufám, že Vás baví, protože se jich jen tak nezbavíte.

S novým rokem chci, aby se má videa zlepšovala a spěla k dokonalosti (na to ti jeden rok stačit nebude Leo). Včera v noci jsem si dokonce prohlížela stará videa slavných youtuberů a je to neuvěřitelné kam až to dotáhli. Třeba taková Bethany, Zoella, Joe, Alfie, Lou a další z mých oblíbenců. Je to vážně skvělá motivace, protože vidíte, že všechna ta snaha k něčemu je a posouvá Vás. Pro mě už je velký pokrok to, že nemizím ze záběru, což se mi stávalo hodně často, protože se necítím nejlépe, když je vidět moje celé čelo (ale mnohem horší bylo, když jsem nebyla vidět až po nos).

Nicméně, už se zase moc rozepisuju a obírám Vás o čas že? Tak se pohodlně usaďte, dejte si horký čaj a vzhůru do sledování. Produkty, které jsem ve videu zmínila můžete najít ve zbytku článku.


PS: To bych nebyla já, aby s videem nebyl problém. Tentokrát se video zablokovalo jen kvůli jedné písničce.. no nezbláznili by jste se? Takže od příště už do videa nebudu dávat oblíbené písničky, ale budu je prostě jen říkat, protože za ty nervy už mi to nestojí. Teď už by video mělo jít všem :)

Krém na ruce a tělo - "AVON Naturals Body Care" - Shimmering Warm Spice &Vanilla swirl body lotion.
Hydratující maska - "AVON Planet Spa" - Amazonian Treasures with Brazilian Acai &Berries
Podkladová báze pod oční stíny - "AVON Primer"
Lak na nehty "AVON Speed Dry" - Presto Plum



Vosk do aromalampy - "Yankee Candle" -  Chrismtas Cookie (na obrázku Christmas Eve)
(cena se pohybuje kolem 50 - 60,- a je k dostání i v Globusu)


Kniha "Let it snow" - John Green, Maureen Johnson, Lauren Myracle
(sněžítko je z Marks&Spencer pro zájemce)

5 Comments

  1. Pleťové masky mě jednoduše zachraňují a to v průběhu celého roku! Mám pocit, že bez nich bych byla jeden velký chodící pupínek. Let it snow jsem zatím přečetla jen jednu povídku, to bylo vše, co jsem před Vánoci stihla a teď jí zase nechci číst dál, protože už nejsou Vánoce a já bych si hrozně přála mít tuhle knížku s Vánoci spojenou... Když už jsem u těch věcí spojených s Vánoci, Christmas Eve je naprosto nejúžasnější vůně, hned si mě získala, ostatní YC mi tak moc nevoněly :)

    www.karinelle.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Super video. Ten krém vypadá moc dobře, dáš mi čmuchnout až se uvidíme. :P
    Jinak písničky pěkné, taková ta "Take me to church" má děsně vtipný překlad na karaoketexty. :) Nevím jak je to s angličtinou, ale ta čeština mi příjde vážně dosti nepochopitelná. Ale jinak se mi melodicky moc líbí. :) Let it snow musí být super, myslíš, že bych si ji mohla třeba někdy půjčit?:)
    Bože, mám ráda tvá videa, těším se na příští. :)

    ReplyDelete
  3. Strašně se mi líbí to na tu svíčku - máme to doma a i stejný vosk :D A strašně krásně to voní! provonělo to opravdu celý byt :))
    páni, tak teda jsi fakt dobrá, když jsi dokázala přečíst knížku v angličtině. Já bych to rozhodně nedokázala, protože nejsem zase tak moc dobrá v angličtině :D
    Opět ti to na videu sluší a písničky jsou super :) nejvíce se mi líbí ta druhá, takže jsem si ji samozřejmě hned vyhledala na youtube :D a ta písnička All I want - tak tu nazpívala youtuberka i známá herečka Gabriela Hecl a je to fakt nádherný!! :))
    Druhý youtuber je fešák, rozhodně se na něho kouknu, hlavně kvůli té charitě! :))
    Super video, ale tak to jako vždy. A věřím, že ty to dotáhneš hodně daleko :)

    ReplyDelete
  4. Ta knížka musí být naprosto dokonalá, už jsem o ní slyšela, takže to tak vidím, že o prázdninách bych se do ní mohla pustit, teď bohužel vůbec nic nestíhám... ale těch knih, co chci přečíst, je tak hrozně moc, že je asi předčasné to řešit :D užij si ji :-) a ta svíčka je naprosto perfektní, nádherně voní ♥

    ReplyDelete
  5. tak to tě obdivuji, když jsi zvládla přečíst celou knihu v angličtině :) klobouk dolů! :) knížka musí být úžasná :) a to sněžítko je boží! :) jinak video se ti moc povedlo :) jsi skvělá :)

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)