Advertise





Looking Back at 2014 & Resolutions for 2015!

A je to tady! Dneska začíná nový týden v novém měsíci a novém roce. Já právě sedím ve škole a odpočítávám dny do dalšího volna nebo aspoň do víkendu. Je to šílené jak utekly Vánoce a ještě šílenější jak utekl celý rok. Pamatuji si, jak jsem minulý rok dostala k Vánocům lístky na Colours 2014 a teď už mám v pokoji vstupenky na další ročník. S novým začátkem přichází i mé trochu sentimentálnější já.

Rozhodla jsem se, že udělám video s takovým ohlédnutím se za uplynulým rokem a také přihodím nějaké to předsevzetí do roku 2015 navrch. Je pravda, že na změny člověk nepotřebuje žádné speciální datum a ani začátek nějakého období, ale u mě to k Silvestru jednoduše patří. Něco končí a já mám pocit, že bych toho mohla tolik změnit.

Snažila jsem se, aby video nebylo tak dlouhé, jako to minulé, protože se musím přiznat, že ani já bych se nepouštěla do sledování 20 minutového videa o tom, jak někdo dostal hromadu dárků. Tohle video by mělo tedy být poloviční a já jen doufám, že Vám trochu zpříjemní začátek nového týdne. Pokud jste si dali nějaká předsevzetí nebo máte přání, po kterých toužíte v tomto roce, určitě mi je napište do komentářů a i když Vám neodpovídám tady v komentářích určitě zabrousím na Váš blog :).
Opět přichází omluva k videu. Tentokrát se jedná o kvalitu. Stále bojuji s novým programem a nevím, jaký formát nastavit, aby bylo video co nejkvalitnější.

3 Comments

  1. Teeda máš hodně předsevzetí, tak doufám, že si je splníš :) myslím, že u předsevzetí by měl člověk myslet hlavně na to co by chtěl dokázat a co by mohl, takže nějaký světový mír.. stejně to zařídit nemůžeme, můžeme si to jen přát :D Je super, že si dokázala tak zhubnout :) spousta lidí se k tomu nedokáže ani odhodlat. Taky sem ten člověk co málo pije a taky se snažím to zlepšit, i když většinou jsem líná si pro to pití jen dojít :D Obdivuju kolik točíš videí a že máš pořád o čem :) já se před kamerou (foťákem) děsně stydím, takže pro mě byl už výkon natočit dvě :)

    ReplyDelete
  2. Super video. :)
    Je strašně hezké, že si uvědomuješ, co všechno dobrého jsi udělala. Vždycky si pak můžeš říct, že se ti něco povedlo, že jsi něco skvělého zažila, prostě to máš napořád.
    Hospodařit s penězi je dobré předsevzetí, když si na to zvykneš, tak to pak vždycky budeš mít jednodušší.
    To s tím, co si o tobě kdo myslí a tak dál, možná ani tak nesouvisí s tím, co chceš, ale s tím, jakou máš povahu. Protože jestli tohle řešíš, jen tak se toho nezbavíš. Zároveň jestli to neřešíš, nezačneš to řešit (vlastně zkušenost). Ale pravda je, že to prostě může být u každého jinak.

    ReplyDelete
  3. Páni to je hezké,že jsi přispěla na charitu:) moc tahle mladých lidí neznám,kteří by někdy přispěli. Držím palce,aby se ti všechna předsevzetí vyplnila! :)

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)