Advertise





Snow white

Tak konečně začínám plnit sliby a jsem tu s outfitem na jehož focení jsem se hrozně těšila. Valentýn jsem se totiž rozhodla trávit s někým, koho mám ráda a ten vyvolený člověk byla má nejlepší kamarádka Bea. Kdybych se měla rozhodnout, jestli patřím mezi lidi, kteří Valentýna nesnáší a nebo mezi ty, kteří ho mají rádi, musela bych být Švýcarsko. Jistě, že bych se na to dívala jinak, kdybych měla nějakého fešáka co by mi přinesl růži (a nějaký ten drahý dáreček), ale v tuhle chvíli mě baví prostě sledovat všechny ty nově tvořící se nervózní páry.

Musím uznat, že focení byla sranda a fotky se mi moc líbí, i když se mi nějak přestává líbit, že vypadám jako smrt. Ale teď už k samotnému outfitu, přeci jen, nepíšu román. Tento úžasný, teplý svetr v nádherné světle modré barvě, se mi povedlo ulovit ve slevách den před focením a kromě toho, že mě občas (možná víc než občas) kousne, je prostě dokonalý. Líbí se mi, že nemá žádný výstřih, ale také to není rolák. Když jsme u slev, tak i můj myší kabát je můj jen díky obře obří slevě z 2200,- na 500,-. Abych celý outfit nepřekombinovala, doplnila jsem ho černými kalhotami, botami a mým novým psaníčkem, do kterého se k mému překvapení vešla i zrcadlovka Josh. Abych, ale trochu podpořila tu zamilovanost celého 14.2., vzala jsem si matnou červenou rtěnku, na kterou v poslední době nedám dopustit. 

PS: Jak to se mnou bývá, ještě ten večer jsem přišla s teplotou 38,1.. tomu se říká Valentýnská horečka. Nemáte nějaký návod na to, abych nebyla pořád nemocná? 

A jak jste prožili Valentýna Vy? Líbí se Vám můj outfit? Chtěli by jste více takových článků?

Svetr - Zara, Kabát - Reserved, Jeany - F&F, Boty - House, Psaníčko - Ebay, Sluneční brýle - H&M






8 Comments

  1. Vypadáš tam skvěle! Hrozně se mi líbí ten svetr, je krásný, hlavně ta barva. Dokonce jsem měla možnost vidět tě i na život a musím říct, že ti to děsně slušelo! :)
    Fakt super, fotky se povedly - Bea je skvělý fotograf.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc Ter :).
      Já jsem si myslela, že se ti bude líbít ta barva (i když to není úplně sloníková).
      Bei to vyřídím :)

      Delete
  2. Hrozně moc krásná Leonko, od oblečení po líčení, fakt supr!
    A i moc hezky vyfocené :))
    Taky bych potřebovala radu proti nemocem, rychle se uzdrav

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc :).
      Tak zatím musím říct, že na mojí nemoc mi zatím pomáhá neustálé vyspávání, sledování filmů, prohlížení instagramu, popíjení bylinkového čaje (který není sice 2x dobrý, ale pomáhá) a nějaké ty prášky.

      Delete
  3. Si krásna. Naozaj sa tu podobáš na Snehulienku ale z Once upon a Time <3
    Outfit je jednoduchý a veľmi sa mi páči <3
    Dijoun&Klaudi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc, hrozně mě tvůj komentář potěšil :)

      Delete
  4. Moc ti to sluší! :) Ale jsi taková bledulka no... Už je to lepší nebo máš pořád horečky? Snad se tě to brzy pustí, musí to být otravné. Já trpím na angíny a když mám třeba tři za sebou tak už jsem z toho vážně na prášky :D

    ReplyDelete
  5. Já Valentýna s přítelem nijak neprožívám, snažíme si dělat malé radosti po celý rok. Tvůj outfit se mi líbí, ta výrazná rtěnka k tomu skvěle kontrastuje. Nejvíc se mi líbí první a předposlední foto.

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)