Advertise





Talking Corner

Zdravím všechny! Jak jsem slibovala, (už asi 50x) jsem tu s novým videem. Rozhodla jsem se, že založím nový typ videí na mém youtube a doufám, že se Vám takový typ bude líbit a budete ho rádi sledovat. Nebudou to nijak pravidelná videa, budu je natáčet spíš jen tehdy, když budu mít něco na srdci, s čím se Vám budu chtít svěřit.

Tohle video je spíše takové informační a kecací, protože mi natáčení docela chybělo. Nevím jak se to stalo, ale na malou chvilku se ve videu oddělí zvuk od obrazu, ale v dalším střihu se to zase změní, tak doufám, že to těch pár vteřin vydržíte.

Zdá se, že už k tomu nemám co říct a taky musím vyrazit do školy, takže to tady ukončím a nebudu Vás rušit od "kulturního" zážitku.

Přeji Vám úspěšný týden :)

5 Comments

  1. Leonko, moc pěkné video, takové uklidňující a moc fajn :)) Mně se tenhle typ videíí čas od času líbí :) Aspoň vím, co se u tebe děje :D

    ReplyDelete
  2. Ahojky,takovéhle video se čas od času hodí.....čtenář se aspoň více seznámí s autorem blogu :)(Když jsem poprvé přišla na tento blog ,tak jsem nevěděla jakého autora si pod tím můžu představit,ale po tomto videu už o tobě aspoň něco malinko vím :)). Články o běhání bych s radostí uvítala,né že bych byla bůh ví jaká běžkyně :) ,ale ráda si večer s mamkou zaběhám ,abych si odpočinula od učení a věčného přemýšlení nad ,,důležitými věcmi,, .Jen tak pro zajímavost,jak dlouho se věnuješ běhání?
    P.S. čaj s medem jsem ještě nikdy nezkoušela,asi bych to měla napravit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Také nejsem bůh ví jaký běžec :). S běháním jsem začala první den prázdnin minulý rok a běhala jsem celé léto, většinou každý druhý den (když jsem nebyla na dovolené).
      Čaj s mlékem určitě zkus :)

      Delete
  3. Čaj s mlékem jsem zkoušela už kdysi dávno, ani už si nepamatuju, jak to chutnalo, tak to musím někdy zkusit znovu :)) A ten koncert Mandrage zní teda skvěle, musela to být hezká atmosféra, to by se mi taky líbilo... Obdivuju tě, že chodíš běhat, já běhání nemám vůbec ráda a obdivuju každého, koho to baví a kdo dává dlouhé tratě... mě baví pouze sprinty :D Video o běhání by mohlo být zajímavé :) Jinak se omlouvám, ale sama nevím, o čem na videích mluvit, tak asi neporadím, o čem bys mohla natáčet... Ale videa jako je tohle by byla určitě fajn :)

    ReplyDelete
  4. Je to super video Leuš. :* Jen mě tak nějak mrzí, že už jsem to všechno slyšela od tebe. :D Asi si toho budeme muset říkat méně. :O P.S.: Do te miniatury videa jsem se zamilovala. :*

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)