Advertise





English?

Zdravím všechny. Už delší dobu jsem přemýšlela nad tím, že bych psala blog v angličtině. Mohla bych tím získat více "fanoušků", protože by článkům rozumělo více lidí, ale také bych se trochu procvičila v tomto jazyce. Angličtina je to jediné, co mě ve škole baví a v budoucnu plánuji bydlet v Anglii. Proto by bylo dobré, mít i nějakou tu "anglicky mluvící" základnu před tím, než tam budu opravdu bydlet. Neznamenalo by to samozřejmě to, že přestanu psát česky. Vypadalo by to asi tak, jako tento článek. Vše co by bylo česky, by bylo hned pod tím světlejším a menším písmem anglicky. 

Hello everybody. I've been thinking for a long time about writing my blog in english. I could earn more "fans" because more people would understand my articles, but also I would improve my english. English is the only subject I like in school and in future, I want to live in England. That's why it would be great to have an "english speaking base" before I will be a proper englishwoman. It doesn't mean I will write articles in english language only. It would look like this article. There would an english part under the czech part written in smaller and lighter font.

No a proč tento článek píši? Vy - moji čtenáři, jste pro mě hrozně důležití a proto bych chtěla znát Váš názor. Líbila by se Vám taková anglo-česká verze blogu, nebo by Vám to vadilo? Dejte mi vědět do komentářů a rozhodně se nebojte vyjádřit svůj názor. Jsem zvědavá, co si o tom myslíte :)

And why am I writing this article? You - my readers, are very important to me and that's why I want to know your opinion. Would you like this type of "czech-english" version of my blog or would you hate it? Let me know in the comments and don't be afraid to share your opinion. I am curious what do you think :)

4 Comments

  1. Blogy co píší ve dvouch jazycích nečtu. Přijde mi to nepřehledné a zkrátka se mi to celkově nelíbí. Angličtina mi tam překáží. Navíc moc nevěřím tomu, že by ti to nějaké nové fans přineslo. Jen mnohem viditelnějším blogům než je ten tvůj se to nějak vyplatí.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je pravda, že někdy je toho textu až moc a působí to nepřehledně. Ve statistikách mám, kolik lidí i z nečesky mluvících zemí můj blog navštíví a není jich až tak málo, tak by aspoň blogu rozumněli a možná by se sem vraceli :). Každopádně děkuji za názor :)

      Delete
  2. Já si myslím, že je to super nápad, ještě jak říkáš, že ti tady chodí docela dost lidí, kteří nejsou česky mluvící. :) Navíc, každý nějak začínal, žádný blog není slavný jen tak ze dne na den. :)

    ReplyDelete
  3. Myslím, že je to super nápad :) Kdybych nebyla líná, tak to taky udělám :D

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)