Advertise





Instalife #3

Období mrtva, tak nějak by se dalo nazvat období, které teď nějakou tu chvilku panovalo na blogu. Pokud studujete na střední, určitě víte, jak náročný celý červen je. Ani já to nemám jinak, testy se píší jak na běžícím páse a zkoušení je na denním programu. Teď jsem měla aspoň týden "oddych" ve formě sportovního kurzu, ale zrovna oddych to nebyl a kdybych zvládla spát za chůze, určitě bych to udělala. Nicméně, tento článek je klasický report mých instagramových fotek, proto Vám sem nebudu vypisovat detaily sporťáku, ale pokud by jste o něco takového měli zájem, napište mi do komentářů :)




Asi už se nedivíte, že se většina fotek týká jídla co? Já už taky ne, ale v poslední době jsem se naučila, že bych si měla užívat každou chvíli a když na něco tu chuť mám, tak je hloupost si to nedopřát. Jasně, že nebudu jíst vše co potkám, ale nebudu si vyčítat, že jsem si něco dopřála. A takhle jsem si třeba dnes dopřála hned dva cupcaky ze Sladkého království. Jsem čím dál šťastnější, že mám takový poklad kousek od bytu. Bohužel se k dnešku vážně špatná vzpomínka. Vešla jsem do Sladkého království a protože jsem byla zrovna ve sportovním, na zádech jsem měla batoh. No a když už jsem byla vevnitř, dala jsem si mobil do boční kapsy batohu s tím, že až vyjdu, zase ho vytáhnu. Ale vytáhl ho za mě jiný. Naštěstí jsem měla lehký batoh a cítila, že mi mobil někdo ukradl. Hned jsem vyběhla ven a zakřičela na toho zloděje. Asi to nečekal, protože mi mobil hned vrátil, ale tak vyklepaná jsem nebyla snad nikdy. Teď už to beru více v pohodě, protože nakonec mobil mám a ten chlap nebyl nijak agresivní, takže jsem to přežila bez úhony. Poučení - Nedávejte si mobil (nejen mobil) kamkoliv, kde o něm nemáte přehled, i když si myslíte, že na tom místě nehrozí krádež. 

Kromě jídla a sportu, se můj týden točí hlavně kolem angličtiny. Každý den přepisuji a sestavuji témata k maturitě, která nám zadaly profesorky. Na jednu stranu je skvělé, že nás tímto nutí k tomu, abychom to měli připravené, ale na druhou stranu nám to mohly zadat až na velké prázdniny (i když, to by bylo možná horší). A tak většinu těch teplých dní trávím hezky doma v chladném pokoji u notebooku. Stejný plán mám i zítra s tím rozdílem, že odpoledne vyrážím s Ter na muzejní noc a s námi vyrážíte i vy a to prostřednictvím vlogu. 

A to už je pro dnešek úplně všechno. Doufám, že zvládáte uzavírání známek a že Vám článek udělal aspoň trochu radost. Já si v poslední době uvědomila, co pro mě blog znamená. Je to hlavně uvolnění, ale také si čím dál víc uvědomuji, že je to moje velká součást. Baví mě psaní, ale i samotné vymýšlení článků, které na blogu zveřejním a doufám, že Vy máte zase rádi můj blog a to, co na něm zveřejňuji.

12 Comments

  1. Já tvoje fotky prostě miluju čím dál tím víc, jestli to ještě víc jde. Vlastně celý tvůj instagram. Je super jak si zakládáš na tom aby se k sobě ty fotky hodily. :) Prostě super, ale nemám tě ráda za to, jaké mi děláš chutě. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Někdy je to trochu postižení, když fotím jednu věc z 58 různých úhlů. ale baví mě to. Děkuji moc :)

      PS: Tak já budu fotit věci, co ti nechutnaji :D

      Delete
  2. Krásné fotografie, já poslední dobou také koukám, že na instagram dávám hlavně fotografie s jidlem, takže se to snažím oživit :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já chci na svém instagramu zachycovat realitu mého života a ta se zřejmě skládá z mého obžérství. Ale je pravda, že v poslední době se snažím fotit i jiné věci, aby to nezačalo být nudné :)

      Delete
  3. Z fleku bys mohla fotit pro nejaky gastro casopis :D a ze sportaku tu urcite neco napis, myslim ze to bude zajimat nejen me :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji Míšo, až se mi nějaký časopis ozve, budu ráda :D.
      Uvidíme podle zájmu většiny, ale možná, že i takový článek se objeví :).

      Delete
  4. Krásne fotky, ja tiež súhlasím, že by si mohla fotiť pre nejaký časopis! :-)

    Dijoun&Klaudi

    ReplyDelete
  5. Jsem happy, jak dva grepy, že je to takový článek, protože jsem se na to těšila, jak malé dítě :-D
    Ještě musím zhlédnout video, které jsi přidávala! :-)
    Bože, ty tak neskutečně krásně fotíš, to fakt není možný! Kuš babo, chci to taky umět! :-D
    Jop a s jídlem mi samozřejmě chutě děláš, to je jasné -_- :-D
    No tak to jsi měla sakra štěstí! Mě by asi na místě kleplo, kdyby mi někdo ukradl mobil. Ale dobré je, že ten mobil vrátil, to se jen tak nevidí, většinou jsou takoví agresivní zloději.

    No vidíš, to mě by zajímalo, kdy já budu témata na angličtinu zpracovávat. Nejspíš před maturitou, protože naše učitelka nám ještě vůbec ni o tomhle neřekla..tak jsem zvědavá. A závidím ti tu muzejní noc, také jsem se tam chtěla jet podívat, ale bohužel nemůžu. :-( Tak si to tam dámy pořádně užijte i za mě! :-)

    Já mám naštěstí známky v pořádku, takže mám už klid :-) Já tvé články přímo žeru! Celý tvůj blog je úplná láska! ♥ A za tyhle články bych klidně vraždila! :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc, jsem moc ráda za každý tvůj komentář. Vždycky mě neuvěřitelně potěší! <3

      Delete
  6. Sakra! zapomněla jsem ti napsat, že máš naprosto boží úsměv!!! ♥
    Jak jsem na to mohla zapomenout ?! Pořád se usmívej, neskutečně ti to sluší a vyvoláváš kolem sebe skvělou atmosféru! :-)

    ReplyDelete
  7. Máš opravdu krásné fotky :O No jo proto nerada nosím batohy, mám ráda tašky na rameno i když mě z nich bolí záda:(
    Tyhle tipy článků se mi strašně líbí! Piš je určitě dál, ráda si je přečtu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc :)
      No já normálně batohy nenosím, ale měla jsem ho kvůli tomu sportovnímu týdnu.. no a takhle to dopadlo. Alespoň jsem se poučila.

      Delete

Thank you for your comment :)