Advertise





You're So Classic!

Přeji všem studentům (středních a základních škol) příjemný a oficiální začátek prázdnin. Já bohužel nepatřím mezi ty šťastlivce, kterým volno začalo již v pátek, protože to by prostě nebyla moje škola, abychom si to tam hezky neodseděli až do konce. Nicméně nemůžu říct, že bych si poslední dny neužila. V neděli jsem se po dlouhé době viděla s kamarádkou Klárou, která ve středu odlétá do Ruska, kde hraje hokej za nějaký šílený ruský tým (toť vše co vím). 

Sako, Jeany - Zara, Triko - Teranova, Boty - Wojas, Kabelka - Reserved

Včerejší den jsem trávila se spolužačkou Terkou, která se vrátila tentokrát z dovolené v Římě. Nemohly jsme zajít jinam, než do mého oblíbeného Costa Coffee a tentokrát jsem si místo tradiční čokolády  nebo latte dala vanilkový cooler a musím říct, že mám nového favorita. Kromě kavárničkování a povídání si o všem novém, jsem Terku zneužila k focení a nakonec to dopadlo tak, že jsem jí nemohla zastavit. Fotky se jí moc povedly a pokud příště domluvím svým vlasům, aby nedělaly to, co včera (ani gumička, která byla vidět i ze 4. patra, nepomáhá), tak snad půjdeme fotit i znovu.




5 Comments

  1. Super článek a krásné fotky! :) Okamžitě začínám být tvou čtenářkou, přičemž si říkám, proč jsem to neudělala už dřív..:D

    Life By Peggie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc :)
      Jsem ráda za novou čtenářku :)

      Delete
  2. Super fotky! Super Lea! Moc ti to sluší, mám moc ráda tyhle outfit články. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super Terka <3!
      Děkuji moc :), jsem ráda, že se líbí :).

      Delete
  3. Páni!
    Terka je fakt šikovná! Ty fotky jsou neskutečně boží a ty jsi hotový andílek! ♥
    No jo, vy dvě jste prostě na focení jedničky!! :-)
    A neboj, ta gumička je dost top, fakt :-D

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)