Advertise





Summer Hair & Skin Care

Prázdniny jsou v plném proudu a já jsem se rozhodla, že místo tradičních článků, které se tu normálně objevují, napíši něco, co se vztahuje jak ke kosmetice, tak právě k létu. Tentokrát se jedná o sérii přípravků na vlasy, pleť a tělo, které jsem si zamilovala v posledních týdnech. Doufám, že pro Vás bude článek alespoň trochu přínosný a třeba si díky němu najdete nějaký nový produkt (nebo budete vědět, že se umývám :D).
Celá má "očista" začíná sprchou. Sprchový gel od B.U. s příchutí (dá se tomu říkat příchuť?) Pistachio Macaron, mi přišel nedávno spolu s časopisem Joy, který už několik let odebírám. Původně jsem k tomu byla trochu skeptická, ale jakmile jsem ho zkusila, zamilovala jsem se. Má nasládlou vůni, ale i tak ve mě vzbuzuje svěžest, kterou v parném počasí nutně potřebuji. A když už jsme u svěžesti, přesně tu mi poskytuje i šampon Garnier Fructis Densify s výtažky z granátového jablka. Jako bonus beru, že mi mé vlasy přijdou v poslední době hustší a méně neposlušné. 


Hned jak se osprchuji, přichází na řadu obličej. Moje pleť se proti mně v létě občas trochu spikne a jsem samý pupínek, vroubek a mastnota. Abych tomu předešla, používám řadu produktů od Garnier (a ne, bohužel nejsem sponzorována). Odličuji se gelem Garnier Pure 2v1. Ten používám již delší dobu a jsem s ním více než spokojená. V očích neštípe a proto s ním jde lehce odlíčit i oblast hned u očí. Abych se zbavila jakýchkoliv zbytků, které odličovač zanechat, nanesu na kousek vatového tampónu Garnier Pure Active tonikum. Chvíli ho nechám vstřebat a nakonec před spaním pleť namažu hydratačním krémem Garnier Essentials. To je pro mě velmi důležitý krok, protože minulé léto jsem měla šílený problém s tím, že se mi loupala kůže na očích a kolem nich a pak jsem z toho měla vyrážky. Naštěstí, letos mě ještě nic takového nepotkalo (ťukám na dřevo).

A to je pro dnešek skoro vše. Ještě bych Vám chtěla říct, že se na mém youtube channelu, po celou dobu prázdnin, budou objevovat vlogy a ne každý zveřejním na blogu. Takže pokud Vás má videa baví, určitě dejte "Odebírat" a nebo se alespoň koukněte přes odkaz pod záhlavím :)

4 Comments

  1. Super článek! Šampony od Garnieru mám moc ráda, hlavně fructisy. Mám doma si tak tři a jsem s nimi moc spokojená.

    My summer essentials

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já jsem před tím měla ještě jeden (tuším zelený) a zařím jsem moc spokojená :).

      Delete
  2. Skvělý článek :)
    byla bych ráda, kdyby jsi se podívala na můj blog a když se ti zalíbí, tak třeba i jeho pravidelnou čtenářkou :)
    http://worldbyanett.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :)

      Moc ráda se na tvůj blog podívám :)

      Delete

Thank you for your comment :)