Advertise





Instalife #7


Zdravím všechny. Nemůžu uvěřit, že už píši 7. instagramový článek. Tentokrát jsem trošku pozměnila jeho vzhled, hlavně kvůli anglickému textu. Když už jsme u angličtiny, chtěla bych Vám říct, proč jsem se nakonec rozhodla psát i anglicky. V poslední době jsem trávila hodně času na InterPals, což je stránka, kde si můžete najít kamarády s ciziny a psát si s nimi v jakémkoliv jazyce. Hodně z nich se mě ptalo na můj blog, ale bohužel nerozuměli ani jednomu článku. A tak nějak to vzniklo. Teď se ale vraťme k rekapitulaci. 

Hello everybody. I can't belive I am writing the 7th Instapost. This time, I changed the design a little, mainly because of this english part. Speaking about english, I would like to tell you, why I decided to write in english. Recently, I've been spending a lot of time on InterPals - page, where you can find friends from other countries and chat with them in any language you want. A lot of them wanted to see my blog, but they didn't understand a word. And that's the reason, but now back to the recapitulation.


Nejdříve bych chtěla mluvit o tom, jak jsem oslavila narozeniny. Slavila jsem je na několikrát a pokaždé trochu jinak. Jednou z oslav byl výlet do Olomouce jako překvapení, který pro mě připravila nejlepší kamarádka. Hrozně moc jsem si výlet užila a těším se na náš další výlet, ať už to bude kamkoliv. Na své narozeníny jsem naopak neslavila nějak moc. Oběd, klasická procházka po Praze, muffin zdarma ve Starbucks a nakonec večerní hřešení s chipsy. 

First, I would like to talk about how I celebrated my birthday. I've celebrated them several times and every celebration was different. One of the celebration was a surprise trip to Olomouc with my best friend. It was amazing and I am really looking forward to our next journey wherever it will be. On my birthday, I really didn't celebrate a lot. Lunch, classic Prague walk, free muffin in Starbucks and then cheat evening with crisps.



Angelato bych mohla označit jako objev Prahy. Celé měsíce jsem toho měla plný instagram a konečně jsem mohla také přispět nějakou tou fotkou. ANO - je trochu drahá, ale ANO - je to ta nejlepší zmrzlina, kterou jsem kdy měla. Za sebe mohu rozhodně doporučit "Extra čokoládu", která je vážně něco extra.

Angelato, I could call it discovery of Prague, because WOW. Last months, my instagram was full of Angelato and finally, I could add my photos too. YES - it is a little bit expenzive, but YES - it is the best ice cream I've ever had. I can highly recommend "Extra chocolate" - it is really something extra. 



A už jsme u poslední části tohoto článku. Opět jedna z oslav, tentokrát s mou skvělou kamarádkou Karin. Strávily jsme spolu celé odpoledne a pak i večer a bylo to skvělé. Jediná špatná věc byla volba pití. Borůvková limonáda + badyán = nechutná chuť hašlerek. Aspoň, že byla fotogenická, protože jinak bych byla vážně naštvaná (vtípek). Karin o našem dni psala speciální článek, tak se na něj určitě podívejte zde :)

We are getting closer to the end of this post. Again, one of celebrations, this time with my wonderful friend Karin. We've spent whole afternoon and whole night together and it was amazing. Only bad thing was our choice of drink. Blueberry lemonade + badian = disgusting taste of Hašlerky. Luckily, it was really photogenic. Definitely read Karin's post about our day - here.

6 Comments

  1. Opět překrásné fotky! :-)
    Jsem ráda, že sis takhle užívala!
    mmmm, ta zmrzlina vypadá lahodně. Já psát v angličtině, tak to nikdo nevyluští :-D
    A o hodně později ti přeji ještě jednou všechno nejlepší, kočko!!! ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji a děkuji moc :) i za přání ve videu :)

      Delete
  2. Musím říct, že opravdu na chuť této limonády nikdy nezapomenu :D A přitom byla taaaak krásná! Doufám, že jsi si všechny oslavy narozenin užila <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Barevně nádherná, ale ta chuť. Budu tam muset zajít ještě někdy, aby jediná vzpomínka, kterou budu mít, nebyla na tekuté Hašlerky :D
      Moc jsem si užila všechny oslavy a rozhodně na všechny vzpomínám s úsměvem :)

      Delete
  3. Psala jsem dopis v angličtině, ale tohle by asi nešlo :D

    ReplyDelete
  4. skvele shrnuti;)

    PS: Zvu te na svoji novou giveaway o Realash:
    http://bridgeofmemories.blogspot.cz/2015/09/realash-giveaway.html#comment-form

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)