Advertise





Two Days of Sun

Zdravím všechny do tohoto, možná až moc, slunečného dne. Jak už jsem říkala, mám ráda svůj blog v tom, že na něj mohu psát prakticky o všem. Tentokrát bych chtěla napsat o dvou dnech, které jsem prožila se svými kamarádkami a z části i s mamkou.





Ve čtvrtek jsem vyrazila za nejlepší kamarádkou Beou, u které jsme spolu s Emou a Kačou, měly v plánu přespat. Taková přespávání, kde by jsme byly všechny nemíváme často, ale vždy, když taková příležitost nastane, vznikne z toho parádní den, na který ještě dlouho vzpomínám.

Tentokrát jsme se rozhodly pro piknik. Je to už delší dobu, co jsem na nějakém pikniku byla, takže jsem se pochopitelně těšila už týden předem. Podmínky, které nám připravilo počasí nebyly sice nejideálnější pro sladkosti, které jsme si nabalily (řekněme, že makronková drť a mix všech krémů z cupcaků, nebyl původní záměr), ale my jsme přežily, najedly se do syta a užily si odpoledne, jak jen to šlo.

Cestou zpět nás s Beou nenapadlo nic lepšího, než zkusit trend tohoto léta (tedy, aspoň mně to přijde jako letošní velký hit) a to jít boso. Je vidět, že nejlepší kamarádky jsme právem, protože horší nápad jsme snad mít nemohly. Horký asfalt, písek a kameny zřejmě nejsou ty nejlepší podmínky pro chůzi bez bot, ale aspoň si mohu tento šílený nápad odškrtnout z "Before I die" seznamu.


Večer jsme, po výborné večeři, strávily u sklenky dobrého prosecca a mých oblíbených tyčinek. Je jasné, že po tak dlouhé době co se nevidíme, propovídáme celý večer a nebylo tomu jinak ani tentokrát. Kromě toho jsme měly možnost vidět horkovzdušný balón, který ztroskotal kousek od nás. Prý byl prasklý, ale já bez brýlí vidím ten balón, náznak lidí a to je vlastně tak nějak vše.


Další den jsem po snídani vyrazila domů a po sprše a obedě jsem se vydala s mamkou do kina na animovaný film "V Hlavě". Nejsem si jistá, jestli budu psát recenzi, protože těch se teď vyrojilo hodně a má by asi nebyla ničím odlišná, ale zatím Vám jen řeknu, že jsem měla co dělat, abych se nerozbrečela a kdybychom nešly s mamkou na tatarák, okamžitě bych běžela domů a pustila si ho znovu.



A tak vypadal jeden z mých skvělých letních dní. Doufám, že takových ještě bude spousta a já budu mít zase o čem psát. A jak si zatím užíváte prázdnin Vy? :)


2 Comments

  1. Co bylo za mých mladých let se zase vrací do těchto let, jako je chodit bosa :-D
    Každopádně závidím, tak skvěle prožitý den, také bych chtěla něco takového zažít, jako je piknik s kamarádkami. A ten balón.ta fotka je neskutečně nádherná!! :O
    U nás jednou letěl balón a fakt byl hned nad naší střechou a viděla jsem ty človíčky - je to hustý :-D
    "Nevím, co dělám s tou rukou" ... hihi, to mě pobavilo :DDD
    Včera jsem byla v kině a s kamarádem jsme na to koukali, ale nakonec jsme si hodili 5 Kč (protože jsme nevěděli zda na ten animák nebo Jurský svět), nakonec vyhrál Jurský svět :-D
    Video je hodně pěkné, hlavně ty záběry, jak tam chodíte bosy :-D :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Možná se to vrací, ale ke mně určitě ne :D moje nohy si žádají pauzu v podobě nošení tenisek navždy.
      Ti lidé nám dokonce i mávali.. nebo volali o pomoc? Nevím, ale něco s rukama každopádně dělali :D
      Tak příště si neházejte 5 Kč, ale jděte na "V Hlavě", protože to za to stoji! :)
      Děkuji moc :)

      Delete

Thank you for your comment :)