Advertise





Zoo


Zdravím všechny. V neděli jsme měli s taťkou jasný plán - vyrazili jsme do zoo. Někdo by řekl, že se je zoo stále stejná, ale mě právě příjde, že je pokaždé něčím jiná a tuto naší tradici mám hrozně ráda. Musím uznat, že jsem tam ve svém živlu. Vezmu si na sebe to nejpohodlnější oblečení, conversky a velkou brašnu se svým milovaným Canonem a pak už jen fotím vše možné. Když mě něco zaujme, dokážu u toho strávit třeba půl hoďky. V celém článku najdete více fotek a já jen doufám, že se Vám budou libit stejně tak, jako mně.

Hello everybody. On sunday, I had the obvious plan - I went to the zoo with my dad. Someone could say, that zoo doesn't change, but I think the right oposite - it changes so much, that everytime when I am there, I can't believe how different it is. And I really like our little tradition. I must admit, nothing is better than wearing comfort clothes, converse and holding my beloved Canon. Then I just photograph everything and I can spend almost all day with it. Click on "Keep reading" to see more picture, I hope you will like them as much as I do.








9 Comments

  1. Hezké fotky... nejvíc se mi líbí ta s ledním medvědem :-). Souhlasím, před 2 lety jsem si koupila permici na 12 vstupů do zoo. Chodila jsem tam díky tomu pravidelněji... vždycky mě bavilo objevovat, co nového tam je. Čas od času se mi taky podařilo přijít na nějakou událost. V Zoo se pořád něco děje. :-)
    Bára (http://sisterandbrothersblog.blogspot.cz)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc :)
      Já to bohužel stíhám jednou ročně a za tu dobu se toho změní hodně. Akci jsem tam nezažila nikdy žádnou, tak snad se mi někdy poštěstí :)

      Delete
  2. Moc pěkné fotky! Ti papouchové jsou úžasní :)
    http://chicadriana.blogspot.co.at/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc :)
      Z té fotky papoušků jsem nejšťastnější :)

      Delete
  3. Ta první a poslední fotka je naprosto boží :O :)

    ReplyDelete
  4. Tak ty fotky jsou fakt naprosto boží! Vůbec se nemohu rozhodnout, která se mi líbí nejvíc, protože jsou všechny tak krásný, tak živý, tak okouzlující.
    Já jsem v zoo nebyla už ani nepamatuju, ale vím, že letos jsem to měla na prázdninovém wishlistu... Bohužel to nějak nevyšlo, tak se tam snad dostanu příští léto. :)
    Určitě foť dál, protože tyhle fotky jsou... dechberoucí!
    http://beautyandfashionlovers.blog.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ani nevíš, jak moc mě tvůj komentář potěšil. Děkuji moc :)
      Určitě zoo navštiv, stojí to za to :)

      Delete
  5. nádherné fotky :-) a ten orangutan úplne boží <3

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)