Advertise





MOL

V poslední době tak trochu "koketuji" s myšlenkou studia v zahraničí. Nechci Vám říkat konkrétní informace, protože to za 1. nechci zakřiknout a za 2. ještě není 100%, ale rozhodně je to něco, co bych si moc přála. Dle mého názoru, je studium či práce v zahraničí skvělou zkušeností a zkouškou v životě. Osamostatníte se, poznáte novou kulturu a systém dané země a získate spoustu zkušeností. A právě proto jsem neváhala se zveřejněním absolventského programu, který pořáda skupina MOL. 

Recently, I've been thinking about studying abroad. I don't want to share any details, because it is not 100%, but it is definitely something that I want. In my opinion, studying or working abroad is an amazing opportunity and also a great life test. You will learn how to live on your own, know new culture and system of the country and earn a lot of experiences. And that's what this article will be about. Let me tell you something about MOL. 

Skupina MOL, která působí v ropném a plynárenském průmyslu, každoročně přijme okolo 200 absolventů ze všech koutů světa a nejrůznějších oborů do absolventského programu GROWWW, kde mohou rozvíjet své schopnosti a nastartovat mezinárodní kariéru. To vše probíhá po dobu jednoho roku, pod dohledem zkušených kolegů. Velká většina poté pokračuje ve své kariéře právě u této skupiny. Letošní ročník byl zahájen 15.9. v Chorvatském Záhřebu. Každým rokem se zvyšuje počet uchazečů a uchazeček, kteří se chtějí zapojit do tohoto programu a tím urychlit svůj karierní postup. Pokud by Vás zajímali bližší informace, navštivte stránky zde.  

Group MOL operates in oil and gas industry and also, every year accept about 200 graduates from different countries to the GROWWW program, where they can develop their abilities and start their international career. During one year, you will be under the control of skilled worker. Most of absolvents continue their career in MOL. This year was launched on 15th September in Zagreb. Every year, number of applicants rise. If you want more informations, just visit this this page.

3 Comments

  1. Páni, to zní opravdu zajímavě :O
    Já jsem si zase říkala, že bych chtěla žít v zahraničí, jako je třeba nějaké městečko poblíž Londýna, abych se lépe naučila angličtinu :-)
    Každopádně pokud budeš opravdu takhle studovat, tak ti držím palečky a doufám, že ti to vyjde a budeš psát články o tom, jaké to je! :-)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Jakékoliv dlouhodobější vycestování do zahraničí je určitě super :) Jestli budeš mít příležitost, využij ji :) Ty zkušenosti ti nikdo nevezme a v budoucnu ti to bude jen a jen přínosné :) A určitě zažiješ spoustu srandy :D

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)