Advertise





20. 10. 2015 - Srdcebeat Tour 2015

Zdravím všechny. Tento měsíc mi přijde hodně náhodný, tedy aspoň co se článků týká. Už po několikáté jsem si říkala: "Sakra, o čem budu psát?" a nakonec se něco stalo a článek byl na světě. Tentokrát mám pro Vás článek o turné kapely Kryštof. To, že jsem fanouškem Kryštofů ví snad už každý (a stále žiji ze selfie s Richardem z předminulého léta) a mám to štěstí, že i moje mamka tuto lásku sdílí. Kromě toho, když se chystá někde nějaký koncert, na který bychom chtěly jít, klidně prosedí noc u počítače jen proto, aby lístky stihla koupit (♥).

Hello everybody. This month is really random. By random I mean, that I have no plan for my blog, but somehow I always see/do/hear something interesting and voila, new post is here. This post is about concert of my favourite Czech band Kryštof. I am a huge fan of this band and luckily, my mom shares my passion for them and everytime, when they have a concert, she spends even whole night on PC just to buy tickets. She is the best, I know. 




Než začnu psát o samotném koncertě, chtěla bych zhodnotit předkapelu. I když tento názor někteří nesdílí, předkapela je také součástí koncertu, a proto ji nechci vynechat ani z této rekapitulace. Tentokrát tedy nebyla jedna, ale byly dvě. První byla skupina Mirai, kterou jsem slyšela už podruhé. Většinu písniček jsem neznala, ale ty co jsem znala zněli lépe naživo, než z rádia. Celkově se mi jako kapela líbili a rozhodně jsem zvědavá, jak se budou dále vyvíjet.

First, I want to talk about bands that had played before Kryštof. First band was Mirai and I must say, their songs sound better live than from radio or youtube. This makes me "sad", because sometimes you hear a song on youtube and you don't like it, but maybe it is better on concert and that's what you will never find out, because why would you on a concert, where you will hear a song that you don't like? Anyway, I am really curious how will they grow as a group.



Další byla má oblíbenkyně Lenny. Její písničky, hlas, (postava), vlasy - prostě ona, mě nějakým stylem fascinuje a baví. Už po několikáté jsem slyšela její skvělou písničku Hello, kterou vždy nemůžu dostat minimálne 2 dny z hlavy, a kterou pořád nemůžu najít na internetu. Zřejmě to bude proto, že ještě nevyšla oficiálně na CD. Takže teď mi nezbývá než čekat.

Next singer was my favourite Lenny with her band. Her songs, voice, (body), hair - basically, she fascinates me. She sang song called "Hello, but sadly, it is still not on youtube. I hope it will be there soon, because everytime when I hear it on her concert, I can't get it out of my head. By the way, her songs are in english.

A teď k hlavnímu bodu večera. Snad poprvé v životě jsem stála na Kryštofech blízko pódia, ale i kdybych stála za Arénou, energii, kterou Richard spolu s celou kapelou vydával, bych cítila tak, jako bych byla s nimi přímo na pódiu. Rychlými písněmi roztančil a rozeskákal celou halu, a když přišla na řadu nějaká pomalejší, celá hala se rozzářila světly a to bylo prostě něco. Přála jsem si, aby koncert nikdy neskončil, protože takový zážitek se hned tak nezopakuje. No uznejte sami, kolikrát se Vám stalo, že by nad Vámi létal Richard Krajčo a dělal u toho "salta"? 

Now it is time to speak about the main band - Kryštof. I've never been so close to stage, but I could stay on a street in front of a hall, and I would feel the energy that the main singer and whole band shared with us. It was absolutely amazing and I can't even describe how much. I enjoyed it so, so much, especially the moment when we all switched on lights on our phones and.. how do you call it, when slow song plays on concert and you wave with your lit phone? Does it have a special name? 

 
A to je pro dnešek vše. Byli jste už někdy na nějakém jejich koncertě? Chystáte se? :)
And that's it for today. Have you ever been on a concert? I am sure you have, tell me about it. :)
 

4 Comments

  1. Já si sice Kryštofy ráda poslechnu, ale na jejich koncert bych asi nešla.. Za to Lenny bych si ráda na živo poslechla :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lenny je čím dál lepší, za mě určitě doporučují :)

      Delete
  2. To ti teda pěkně děkuji, teď ani jednu nespustím z hlavy! :-D Hlavně teda první dvě, protože ta poslední hraje pořád v práci rádiu, takže tu už znám skoro nazpaměť :-D No, je boží, boží, text je boží a boží..pff, mám z té písničky husinu, nemluvě o tom, že ten klip se vážně povedl!

    A ta první písnička je taky moc pěkná a klip samozřejmě taky. A ta druhá se mi líbí taky, protože se mi tam líbí to moře a to prostředí..to je prostě úžasné! Rozhodně mi písničky naladily příjemnou atmosféru i náladu :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ty víš, že tě ráda nakazím nějakou písničkou :D. Od Kryštofů jsem chtěla přidat jinou, bohužel žádná z nich není na internetu :/.

      Delete

Thank you for your comment :)