Pumpkin Pie 2015

09:12 Lea Fuis 8 Comments

Zdravím všechny. Když se řekne podzim, hned se mi vybaví dýně a to nejen jako dekorace, ale i jako výborná přísada do jídla či kávy ve Starbucks (pokud víte o nějaké menší a levnější kavárně s dýňovými dobrotami, napište mi do komentářů). Letos jsem se rozhodla udělat více tvarohovou verzi klasického Pumpkin Pie a musím říct, že s výsledkem jsem velmi spokojená. Pokud chcete lehký, ale stále podzimní dezert, tento je pro Vás tím pravým.

Ingredients:
Dough:
125 g of butter
30 g of sugar
1 egg
1 tbs of holland cocoa
200 g of flour
Salt

1. Mix everything together.
2. Put it into a baking form. 
3. Preheat oven on 200 degrees Centigrade
4. Bake for 10-15 minutes.  

Cream:
250 g of curd
1 vanilla sugar
60 of sugar
125 ml of cream (whipping)
50 g of gelatin
1 bowl of Pumpkin puree

1. Mix the curd and sugars together. 
2. Whip the cream.
3. Mix everything together and then add it on corpus. 

You can decorate it with chocolate or crashed nuts. 

8 comments:

  1. Replies
    1. Doufám, že dopadne dobře a bude chutnat :)

      Delete
  2. mnam, vypadá úžasně.. určitě zkusím.. Hledám nové pravidelné čtenáře, samozřejmě oplatím.. prosím dej vědět
    www.roxi--blogg.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji, doufám, že se povede :)

      Delete
  3. Mňam, škoda, že je letos tak málo dýní :D

    Narozeninová giveaway :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je pravda, přijdou mi letos i trošku menší :(

      Delete

Thank you for your comment :)