Zdravím všechny. Když se řekne podzim, hned se mi vybaví dýně a to nejen jako dekorace, ale i jako výborná přísada do jídla či kávy ve Starbucks (pokud víte o nějaké menší a levnější kavárně s dýňovými dobrotami, napište mi do komentářů). Letos jsem se rozhodla udělat více tvarohovou verzi klasického Pumpkin Pie a musím říct, že s výsledkem jsem velmi spokojená. Pokud chcete lehký, ale stále podzimní dezert, tento je pro Vás tím pravým.
Ingredients:
Dough:
125 g of butter
30 g of sugar
1 egg
1 tbs of holland cocoa
200 g of flour
Salt
1. Mix everything together.
2. Put it into a baking form.
3. Preheat oven on 200 degrees Centigrade
4. Bake for 10-15 minutes.
Cream:
250 g of curd
1 vanilla sugar
60 of sugar
125 ml of cream (whipping)
50 g of gelatin
1 bowl of Pumpkin puree
1. Mix the curd and sugars together.
2. Whip the cream.
3. Mix everything together and then add it on corpus.
7 Comments
Ďakujeeem <3 Skúsim :-)
ReplyDeleteDijoun&Klaudi
Doufám, že dopadne dobře a bude chutnat :)
DeleteMňam.. Ten vypadá krásně :)
ReplyDeleteNela z Beauty Charm
GIVEAWAY - O krásné šperky
mnam, vypadá úžasně.. určitě zkusím.. Hledám nové pravidelné čtenáře, samozřejmě oplatím.. prosím dej vědět
ReplyDeletewww.roxi--blogg.blogspot.cz
Děkuji, doufám, že se povede :)
DeleteMňam, škoda, že je letos tak málo dýní :D
ReplyDeleteNarozeninová giveaway :)
To je pravda, přijdou mi letos i trošku menší :(
DeleteThank you for your comment :)