Advertise





Perfect Gift

Rolák - Lindex, Jeany - Pull&Bear, Polobotky - Wojas, Hodinky - Daniel Wellington,  Kabelka - Ježíšek, Šála - Primark
Myslím si, že název článku "Perfect Gift" je ten nejlepší, jaký mě mohl napadnout. Pod stromečkem jsem našla krásné věci a vy je všechny uvidíte již brzy v novém videu (které nemám ještě natočené samozřejmě). Všechny jsem si hned zamilovala a všem za ně moc děkuji. V tomto outfitu můžete vidět tři z nich - kabelku (která vlastně není vidět, sakra), rolák a šálu. Rozhodla jsem se, že když je venku takové teplo, za které v prosinci nejsem ani trošku ráda, opráším své oblíbené polobotky, ve kterých bych v normálním zimním počasí zmrzla. Jsem milovníkem černé, takže se nikdy na žádné barvičky těšit nemůžete, ale když už se cítím moc jako "černá vdova" zvolím doplněk, který tu černotu trochu rozbije. Takovým kouskem byla tentokrát šála s  jakýmsi "aztéckým" vzorem, díky kterému jsem si jí hned zamilovala.

Title "Perfect Gift" is, well.. perfect. On Christmas Eve, I received really amazing gifts and I can't describe how grateful I am. This outfit consists of 3 of them - purse (you can't really see it, but it's black and perfect), scarf, turtle neck sweater. Aldo it's December, I feel like it is September and I decided to live with that. Such example of living with such sad fact is wearing my beloved spring/fall shoes. As you can see, I really love black colour, and there is really low possibility, that you will see me in bright colours.

PS: Za fotky děkuji Karin ♥.
PS2: Koukání na stranu není součást žádné "modelkovské" pózy, ale v prvním případě mě zaujalo, že se fotíme kousek od pohřebního ústavu (nebo firmy na zařizování pohřbů) a v druhém turisti, kteří mě sledovali, jako kdybych tancovala v plavkách uprostřed ulice :)







12 Comments

  1. Moc hezký outfit, ty boty jsou úžasné!

    ReplyDelete
  2. Šála je tedy vážně úžasná! Nějakou podobnou potřebuju taky konečně sehnat. :) Jinak i celý outfit se mi moc líbí a hlavně ti to hrozně sluší!
    Diary of a Girly Things

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pokud budeš někdy v Primarku, tak tam si šálu určitě vybereš. Jinak doporučuji C&A, tam jsem jich včera viděla hodně :)

      Delete
  3. Jako vždy Karin skvělý fotograf a ty ještě lepší modelka. ♥
    Ta šála je prostě super, všechny tvé šály jsou. :) A moc se mi líbí to pozadí, taková super modrá. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji i za Karin :)
      Taky jsem si ty dveře zamiovala :)

      Delete
  4. Skvělý outfit, hezký fotky na kterých ti to moc sluší :)

    eL

    ReplyDelete
  5. Už se těším na video. Jinak moc pěkné fotky a krásný ooutfit, sluší Ti to:)
    Pinki Claire
    Zvu tě na svou giveaway

    ReplyDelete
  6. Krásne fotky, opäť. Čo viac dodať! :)


    sydneysleek

    ReplyDelete
  7. Krásny outfit a to prostredie kde je to nafotené je úžasné ! Na to video sa veľmi teším ! :)
    aestaste blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :)
      Snad video brzy upravím :)

      Delete

Thank you for your comment :)