Advertise





December Favourites



Jak můžete na fotce vidět, oblíbenců za měsíc prosinec moc není, ale jak se říká: "Nezáleží na kvantitě, ale na kvalitě." Patřím mezi tu skupinu lidi, která jednoduše nesnáší lakování nehtů. Většinou mi lak vydrží jeden den, a pak se sloupe nebo se mi zlámou nehty. Teď se zdá, že jsem našla péči od Avonu, která mi trochu pomáhá. Ne, že by se stal velký zázrak, ale alespoň trochu to pomohlo. Další dva laky jsem si zamilovala hlavně díky barvě. Šedá s nádechem modré (Innocence) a upírská červená (Vamp It)? To je pro mě sen. Dalším snem je i Cherry Lip Balm od Oriflame, který mi připomněl dětství, kdy jsem si patlala na pusu červené labelo a hrála si na make up artistku.

As you can see, I don't have huge list of favourite things, but you know what they say "Rather have quality than quantity". I'm a member of group full of people who don't like painting their nails. Nail polish stays on my nails for 1 day (if I am lucky) and then goes of so easily, that I find it really unnecessary. My nails are also very weak, but I've found nail polish from Avon, that helps them a little. I am not talking about miracles, but about small help. Next two nail polishes, I fell in love with in December, are on my list mainly because of colour. Grey with blue tone (Innocence) and vampire red (Vamp It)? Sound like a dream, huh? Next dream is a Cherry Lip Balm from Oriflame, that reminds me my childhood when I wanted to look like actresses from movies. I always put too much red lip balm on my face and acted like a make up artist.




Skoro se zdá, že jsem v prosinci kabát a šálu moc nepotřebovala co? Jarní teploty nás sice provázely po většinu Vánoc, ale i tak jsem právě na tyto dvě věci nedala dopustit. A co jsem se naběhala po obchodech, abych našla TEN pravý kabát. Nakonec ke mně musel putovat z Prahy, kde mi ho v M&S vyzvedl taťka. Nikdy bych nezjistila, jak příjemné a ochotné prodavačky v M&S v Avionu jsou, kdyby mi mamka neporadila, ať se zeptám, zda kabát není v Praze. Ochotně telefonovaly, popisovaly a ještě mi nosily víno, které tam měly na ochutnávání, aby mi zkrátily čekání. Pro šálu ze Zary (které jsem měla opět plný instagram) jsem běžela ještě ten večer, abych oslavila úspěšný nákup. Konec měsíce jsem trávila non stop v této sváteční mikině. Vlastně jí mám na sobě i teď a přiznám se, že skoro brečím, když si musím obléct něco jiného.


It may seem that I didn't need my coat and scarf in December at all. But to be honest, I was almost living in these things. And buying my coat was harder than you think. I came into M&S in the end of November, tried few coats, left and then came back to try another coat. It was perfect, bud sadly it was too big. I asked one shop assistant if they have it somewhere in Ostrava, but sadly they didn't. To be more irritating I asked her, if she was able to find out, if it's in Prague. Luckily it was so I called my father and told him where my coat is, he went there, pick and then sent it to Ostrava. To celebrate such a good buy, I bought scarf from Zara that goes super good with my coat who is as huge traveller as I am. In the end of December, all I did was lying on a sofa and relaxing in my sweatshirt. And I always cry when I have to wear something else.






Co jiného k tomu říct než ♥ MAMINČINO CUKROVÍ ♥!
 
There's no need to say more than ♥ Mum's sweets ♥!
 

Posledním oblíbencem je film, který nejvíce vystihuje poslední dny měsíce. Vánoce jsou o pohádkách, a tak není překvapením, že se jedná o pohádku. Kdo viděl "Tajemství kouzelné bambitky" určitě mě pochopí. Abyste věděli, jak moc se mi pohádka líbí, bude stačit, když vám řeknu, že jsem si jí za poslední 3 dny pustila 4x. 

Last favourite thing is Czech fairytale. English name for it would be probably "Secret of the magical pistol". It somehow reminds me our political situation and I think it was somehow a purpose. I've seen it 4 times just in 3 days. That says a lot. 

PS: Na YouTube je nový vlog a video "Co jsem dostala k Vánocům", tak se určitě běžte mrknout :).

7 Comments

  1. Škoda, že tam ten kabát není celý :)

    eL

    ReplyDelete
    Replies
    1. To by asi úplně lehce nešlo, ale kabát můžeš vidět celý tady :)
      http://moimelea.blogspot.cz/2015/12/perfect-gift.html

      Delete
  2. Jsem na tvém blogu poprvé, zalíbil se mi. :-)
    A ještě jak je tam i ta angličtina, to je taky dobrý. Na youtube mrknu. ;-)


    http://terilol.blog.cz/

    ReplyDelete
  3. Oni ten Vamp it mají? Já ho marně sháněla, ale v katalogu už prý není a ani nebude.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nevím, jestli ho mají teď, ale já jsem si ho objednávala někdy na podzim, kdy ještě byl. Jestli už není, tak je to pěkně v háji, protože to byl první lak, který mi vyhovoval barvou.

      Delete
  4. Ten kabát je fakt super a hrozně se mi líbí i ta mikina/tričko s rohama! :D Je fajn, že byly prodavačky ochotné, v některých obchodech je to fakt hrůza...
    Getmovin by Deni

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)