Advertise





Instalife #10

Zdravím vás a po delší době přicházím s novým článkem. Nikdy jsem nebyla šílenec, který postuje každý den na instagram (protože nemám co #lifegoals), takže články s nadpisem "instalife" nepatří mezi ty úplně pravidelné. I přes to doufám, že vás baví, a že se vám můj instagram líbí (což můžete projevit jednoduchým klikem na follow O:) ). 

Hello everybody! After a long time, I am here with new post. I've never been that type of person who just post on instagram every single day. Maybe because I have nothing to post.. #lifegoals. That's why "instalife" posts are not that often published. I still hope you enjoy them and I also hope you like my instagram account. If you do, you can show it via "follow" button on my profile O:). 



Začnu tím, co je pro můj instagram typické - jídlo. Marthy's Kitchen se na blogu objevilo už 2x a já si stále stojím za tím, že je to naprosto ideální místo pro pozdní snídaně. Ideální místo na svačinku, je stánek s trdelníkem pod Pražským hradem. Kdo by řekl, že se zrovna na takovém místě najde velký a dobrý trdelník za dobrou cenu. Také se mi povedlo se konečně podívat do kavárny "Na kávičku" v Ostravě, kde jsem ochutnala výborný dortík, ale setkala se s hroznou obsluhou. Co se mě týče, zkrátila jsem vlasy a dostala se do fáze, kdy miluji to, že nedosáhnou do culíku. Také se poprvé v životě těším na teplejší počasí, protože ty změny už mě unavují. Jednou kožená bunda a podruhé 3 šály a čepice. Kromě změny vlasů a povalování se v kavárnách, se občas i učím. Občas je docela dost vystihující výraz, protože zatím umím minimum toho, co bych umět měla. A poprvé v životě se necítím ve stresu. Od stresu mi pomáhá hlavně má rodina a přátelé. Velkou radost mi udělal pohled z Ukrajiny od mé kamarádky. Už skoro 5 let (myslím) tam bydlí, a není den, kdy by mi nechyběla. A chybí mi také herec Alan Rickman, který se nám všem vryl do paměti jako Severus Snape.

First, I want to talk about something that is typical for me and for my account - food. Marthy's Kitchen is my favourite place for brunch so far. Ideal place for snack is a small shop with Czech treat Trdelník located really near to Prague Castle. It's big enough for two hungry people and so, so, so delicious. Last month, I finally made it to café near to my house called "Na kávičku". I had the most delicious heart shaped cake, but waitress acted like a woman who just doesn't like her job. Let's talk about me. I've done little change that I don't regret and enjoy everyday - I've cut my hair. Also, for the first time in my life, I am really excited for sunny days. I am a winter lover, but I really don't like when one day is really hot and the next day is very cold. Sometimes, I study for my final exam, but really just SOMETIMES. And I am not stressed. Not at all. That's mainly due to friends such as my friend who kindly sent me a postcard from Ukraine where she lives for nearly 5 years. I miss her everyday so much. And I also miss Alan Rickman - a wonderful actor who will be always remembered as the bravest man of HP movies.

Momentálně mám v plánu několik článků, ale musím se vám přiznat, že se mi někdy do jejich psaní nechce. A jelikož na vás nechci přenášet špatnou nebo unavenou náladu, jejich psaní si nechávám na chvilky plné energie. Tímto vám přeji krásný víkend a uvidíme se u dalšího článku :)

At the moment, I have few posts planed, but I have to admit that sometimes, I am just too tired and too lazy to write them. And I want to share good vibes only, so I will write them when I am in better mood again. Deal? I wish you wonderful weekend and I will see you in next article.

 

7 Comments

  1. Tedy trdelník už jsem neměla pěkně dlouho!

    NEPLECHA NA PLECHU

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to rychle naprav. O Vánocích to má sice své kouzlo, ale já mu prostě mikdy nemůžu odolat :)

      Delete
  2. Vždy přemýšlím jestli máš zrovna to období kdy ladíš fotky na instagram nebo ne protože ti prostě ladí vždycky + ten tvůj foťák strašně pěkně fotí;) Ten trdelník obdivuji už dlouho, ale já se tu musím spokojit maximálně se skořicovým šnekem z pekárny:D ty vlasy ti moc sluší, pořád myslím na to tvé kadeřnictví, ale chci si nechat vlasy ještě trochu narůst, než tam půjdu ať je zase nemám tak moc krátké, protože se mi poslední dobou hodně narovnaly a já absolutně nevím jak to nosit nebo nechat ostříhat ach jo:/

    www.double-claire.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak teď mám období, kdy se mi zdá, že mi ani jedna fotka nepasuje. Každopádně moc děkuji :)
      Určitě se tam objednej a poraď se osobně s kadeřníkem. Já jsem původně chtěla obyčejný "rovný" střih, ale on mi poradil, ať zkusím něco jiného. Teď mám vlasy vepředu trochu delší než vzadu (něco jako delší mikádo) a miluji to :)

      Delete
  3. Máš pěkný instagram :) zajímavé fotky, líbí se mi :)

    eL

    ReplyDelete
  4. Ten náš předposlední brunch byl tak úža! <3 Vlasy jsou absolutní libovka! Insta goals!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taky se mi moc líbil, už se těším na ten další. <3
      Děkuji, jsi zlatá! :)

      Delete

Thank you for your comment :)