Advertise





Deadpool

Chtěli byste se podívat na nějaký film, ale nemáte náladu na přesladěnou romantiku, která je na každém televizním kanálu? Já sice na každou slaďárnu kouknu, ale někdy mám chuť na trochu toho dobrodružství. Přesně takovou dávku dobrodružství, jakou jsem potřebovala, mi dal film "Deadpool".



Pokud nejste velcí fanoušci superhrdinských filmu, dejte i tak Deadpoolovi šanci. Řekla bych, že je to jeden z těch filmů, který je pojat spíše vtipně než dramaticky, proto je ideální i pro holky (případně kluky), kteří Marvelovky tolik nemusí. V ději se vracíte do minulosti a všechno do sebe zapadá jako skládačka. Po polovině filmu přestanete skákat mezi minulostí a přítomností, a jednoduše pokračujete v ději. Nevyhnete se ani nechutnému bodání či řezání lidí, ale jako člověk, který nesnáší horory, vám přísahám, že to není nic odporného.

Tentokrát jsem k recenzi nepřipojila popis z ČSFD, protože se mi zdálo, že prozrazuje až moc a vy byste přišli o celé to objevování v průběhu filmu.  

Dnes nebudu zdůrazňovat soundtrack, protože nebyl nijak velkolepý, abych ho zaznamenala. Film jako takový mě ale moc bavil. Byla tam přiměřená dávka humoru a napětí, která nebyla přitažená za vlasy. Ryan Reynolds v hlavní roli byl vtipný a naprosto.. no je to prostě fešák. Takže holky, které si do teď říkaly, že takový film není pro ně, rychle do kina. Ryan je tam docela často nahatý. 


Než se s vámi rozloučím, přihodím svou vtipnou příhodu z kina. Celá nadšená z toho, že se opět vidím s nejlepší kamarádkou se protáhnu a kopnu si do popcornu, který se rozsype po tom velikém prostoru, který nám umožnila strategicky skvěle vybraná řada uprostřed. I to se stává a já nebudu vám dlouze vyprávět, že jsem ten popcorn naházela ze země do krabičky zpět (pravidlo 5 minut). Teď už se s vámi loučím a přeji vám pěkný den :)

2 Comments

  1. Na tenhle film jsem slyšela samý pozitivní ohlasy :) Ale mě upřímně vůbec neláká.. já takovýhle akční hrdiny (můžu vůbec Deadpoola nazvat akčním hrdinou??) nějak vůbec nevyhledávám, spíš naopak :D


    Another Dominika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já normálně chodím do kina na animované filmy, ale tentokrát to chtělo změnu. Nicméně akčí filmy mám ráda, takže se mi to líbilo. Chápu ale, že to není úplně pro všechny :D

      Delete

Thank you for your comment :)