Advertise





Instafavourites #1

Instagram je mou oblíbenou aplikací. Ti, kteří ho neměli si ho zakládají a ti co ho stále nemají, ho stejně vidí v podobě sdílených fotek na facebooku, twitteru nebo blozích (blozích? jo?). V poslední době na něm sice netrávím tolik času jako dříve, ale když už ho otevřu, směřuju rovnou na vybrané profily. A o těch dnes budu mluvit - o mých instagramových oblíbencích.





Samantha Maria (@samanthamariaofficial)
Jako první mě napadla Samantha - blogerka a youtuberka z Anglie. Bylo to hlavně díky tomu, že jsem se nedávno dívala na její video, kde oznamuje svým fanouškům, že je těhotná. Já sice děti ráda nemám (ano, nemám ráda děti), ale určitě je to dobrá zpráva pro milovníky všech miminek, protože toho bude brzy její instagram plný. Kromě toho má nádherné fotky jak z cest, tak z Londýna, kde bydlí.



Dominika Lukášová (@dominikalukasova)
Domča je moje oblíbená blogerka, a proto je docela jasné, že její instagram tak trochu stalkuju (#noshame). Na instagramu jsem ji sledovala od té doby, co na blogu začala a neuvěřitelně mě baví sledovat, jak se vyvíjí a míří výš a výš. Před pár dny se vrátila z Ameriky, ze které posílala ty nejbožejší fotky, takže pokud vaše srdce tíhne spíš k Americe, určitě se podívejte na její profil.



Darya Kamalova (@thecablook)
Posledním dnešním oblíbencem je Darya. Její blog a ani její youtube kanál jsem nikdy nenavštívila, ale její fotky na instagramu jsou jednoduše S E N. Je to něco, čeho bych chtěla někdy dosáhnout (ach ty životní priority co?), ale zatím je můj instagram naprostým opakem - tmavý a ukazuje spíš to, že jsem často doma u jídla. Darya je sympatická, nádherná a kdybych mohla, udělám díru do obrazovky mobilu z toho, jak po 86 lajkuju tu samou fotku.

A to je pro dnešní článek vše. Rozhodla jsem se, že vám zatím ukážu jen 3 oblíbence, a pokud by byl zájem z vaší strany, někdy v budoucích týdnech by se mohlo objevit pokračování. Uvítali byste takový článek? I když na komentáře neodpovídám, všechny si poctivě čtu a hned po ukončení brigády na ně odpovím. Do té doby se snažím hlavně dostatečně spát a denně pracovat co nejvíce, abych měla prázdniny volné a blog plný propracovaných (a přeložených) článků :)

7 Comments

  1. Znám akorát Domču, kterou sleduju ráda, ale asi před tím, než začala stoupat výš a výš, jsem ji měla radši, teď už ani její blog nečtu, spíš kouknu na její fotky na instagramu a víc nepotřebuju. Zbylé dvě slečny neznám, ale to bude asi tím, že nemám moc ráda "dokonalé" fotky na instagramu a spíš sleduju lidi, co znám ať už ze života, nebo takhle z blogerkovského světa :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chápu. Já to tak nějak mixuji - sleduji i "dokonalé" účty, ale i kamarády nebo blogerky, které na to tolik nehledí a jednoduše sdílí radosti života :)

      Delete
  2. Neznám nikoho z těchto -.-" ale výbornej nápad na článek :)

    eLblog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alespoň jsem ti rozšířila "obzory". Děkuji :)

      Delete
  3. Samanthu a Domču znám a obě dvě moc ráda sleduji, jak na instagramu, blogu nebo youtube. Jsou prostě hrozně inspirativní. Poslední blogerku neznám, ale o to líp, alespoň jsem zase našla někoho nového, koho můžu "stalkovat". :) :P Moc pěkný článek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stalkovat, to by ti šlo co? :D
      Děkuji :)

      Delete

Thank you for your comment :)