Advertise





Colour of My Heart

I když to venku konečně vypadá jako podzim a v Cambridge obzvlášť, ráda bych vám ukázala outfit, který jsem si oblékla na náš druhý turistický den v Bratislavě. Ten den bylo dost velké teplo a my jsme si ještě naplánovaly výlet na hrad, který je docela vysoko. Proto jsem volila co nejvzdušnější kousky. Bílé triko ze Zary, krajková podprsenka bez výztuže a volné kraťasy z H&M byly perfektní volbou. Vzhledem k tomu, že nás čekal "výšlap" zvolila jsem své oblíbené New Balancky, které teď nosím vlastně denně.

Finally, it looks like autumn outside, but today I'd like to show you outfit I wore the second day in Bratislava. That day was a really hot weather and we decided to go to see a castle that is on a high hill - kind of silly, but whatever. I've decided to wear something really comfy and not really tight. White shirt from Zara, lace bra and black shorts from H&M were the perfect choice for me. Because there was a trip in front of us, I wore black New Balance. I must admit I kind of adore them and now even wear them every day.

PS: Příští týden se na vás těším s prvním článkem z Cambridge :)

PS: Next week, there will be probably article about my first week in Cambridge :)





Triko/T-Shirt - Zara, Kraťasy/Shorts - H&M, Boty/Shoes - New Balance (Office Shoes), Kabelka/Bag - C&A, Hodinky/Watches - Daniel Wellington, Brýle/Sunglasses - Lindex



6 Comments

  1. To jsou parádní fotky, vypadáš fakt perfektně!
    www.linheart.cz

    ReplyDelete
  2. Jsem skvělý fotograf. :D Né, kecám, ty se prostě suprově fotíš. :) #Leamodelka
    Ty dveře se mi neskutečně líbily, takže jsem ráda, že jsme u nich nakonec fotily. ♥
    Moc pěkný outfit a tu kabelku prostě zbožňuju! :)

    www.enthusias-ter.blogspot.cz

    ReplyDelete
  3. Krásne fotky, tá červená v tých fotkách je skvelá! :)

    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  4. Boží outfit! Tvůj styl naprosto miluju! ♥

    Another Dominika

    ReplyDelete
  5. Miluju pohodlné věci, jako ty ze kterých je složený tenhle outfit. S bílím tričkem se dá zkombinovat snad cokoliv a proto je to fakt nezbytnost. Super volba výrazného pozadí! :) Už se těší na články z Cambridge:) Myslíme na tebe!

    www.double-claire.blogspot.cz

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)