Advertise





Cambridge - Week 9 & 10

Přeji vám krásný start nového týdne. Čas zas a znova letí neuvěřitelnou rychlostí, ale tentokrát to vítám s otevřenou náručí. Proč? Už za 16 dní vyrážím domů a ani vám nedokážu popsat, jak moc se těším. O tom si ale můžeme psát jindy. Teď bych se ráda zaměřila na poslední dva týdny, které jsem se rozhodla spojit do jednoho článku.

I wish you a lovely start of new week. Time flies again, but this time, I'm really really happy about it. Why? Because in 16 days, I'll be on my way home and I can't even describe how excited I'm. However, that's totally different topic. Today, I'd like to talk about last two weeks.

Je mi skoro až trapné zmiňovat v každém článku to, jak nemocná jsem byla, ale bohužel to byla nemilá součást posledních pár týdnů, a právě proto jsem se rozhodla články spojit. Jednoduše jsem toho nedělala tolik, abych o tom zvládla napsat více než dvě věty. Naštěstí se zdá, že už jsem z nejhoršího venku (ťukám na dřevo) a hned se mi lépe existuje.

It's a little bit awkward for me to mention again how sick I was, but sadly I was and in fact my sickness was the only thing that happened during these two weeks. That's why I'm writing about two weeks instead of one. I simply didn't do anything interesting and article about one week would be very short. Luckily, it feels like I'm healthy again (hopefully) and living seems to be much easier now. 


Kromě toho, že jsem se snažila sehnat všechny dárky, které na mém seznamu zbývaly, jsem byla spolu s ostatními zaměstnanci pozvána na opožděnou oslavu 5. listopadu a předvánoční večeři zároveň. Vše to začalo táborákem, který jsem pojmenovala "Potřebujeme se zbavit všech nepotřebných věcí z domu", pokračovalo amatérskými ohňostroji a končilo večeří ve stylu "sněz, co můžeš", která u mě končila jak jinak než mrkvovým dortem.

Except of successfull Christmas shopping, I went to a Late 5th November Celebration/Christmas party that was happening in our hotel. It all started with bonfire that I named "Let's burn everything that we don't use anymore", continued with homemade firework and ended with huge dinner in "all you can eat" style with my favourite carrot cake. Let's call it miracle just because of the cake.


Procházky do města jsou v poslední době mnohem příjemnější, protože se mohu kochat nejrůznější výzdobou, jak v obchodech, tak na ulicích. Naprosto bezchybné by to bylo tehdy, kdybych si mohla po cestě zpět dopřát trdelník, ale o to víc se budu těšit na to, až si ho dám po příjezdu do Česka. To by ale bylo pro dnešní článek vše. Pokud máte ještě chvilku času, opět natáčím vánoční vlogy, tak se můžete mrknout.


My trips to the centre of Cambridge seem to be happier now, because now I can enjoy decoration that is placed on every building and in every shop. I'd call that perfection if I could have traditional Czech treat called Trdelník, but for now I just have to be okay with hot chocolate and look forward for Trdelník in the Czech Republic. And that's it for today. I wish you all very lovely day :)

2 Comments

  1. Výzdoba tam musí být úchvatná :)

    ReplyDelete
  2. NÁD - HE - RA! ♥ Vánoce prostě všechno zlepšují a rozjasňují. Je pěkné vidět výzdobu i mimo ČR, když se letos nikam do zahraničí na trhy nevydám. :) Ale o to víc mě pak baví číst tvé články a dívat se na ty skvělé fotky! O tom táboráku už jsi mi vyprávěla a přijde mi to hrozně vtipné, ale zase na druhou stranu mají lidé alespoň důvod se sejít a strávit společně čas. :) Večeře ve stylu "sněz co můžeš" bych mohla mít každý den. :P

    Nakonec bych tě chtěla pozvat na Vánoční giveaway, které probíhá na mém blogu. Protože Vánoce jsou o obdarovávání! ♥

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)