Advertise





Wishlist #8


Další den volna je za mnou a dnes mohu s klidným srdcem říct, že to byl naprosto neproduktivní a neaktivní den. A víte co? I takové dny by měly být součástí vašeho roku. Nehledě na to, kolik citátů na téma "žiješ jen jednou" na internetu najdete. Jednou je člověk člověk a ne stroj a potřebuje i nějaký ten proválený čas. Co při válení dělám nejradši, je prohlížení nejrůznějších internetových obchodů a psaní seznamu věcí, které ve svém životě nejnutněji potřebuji. Bez delšího okecávání jdeme rovnou na ten po mě nejaktuálnější. 

My day off is almost gone and I can tell you with no regrets, that I've been doing pretty much nothing all day. And do you know what? I reckon that everyone should have such day at least once a year. No matter how many quotes on the internet you find, once you're a human being and not a robot, you need some lazy time. What I like to do while relaxing is searching for things online and writing them down on my list of things I necessarily need. Without any further ado, let's get into this article.

Už delší dobu pokukuji po sukni v délce midi. Dle mého se dají zkombinovat jak do elegantního a šik outfitu, tak do pohodlného s oversized vrškem k teniskám. Něco na nich jednoduše je a já jsem připravená si jednu pořídit a trochu zavítat i do té sukňové řeky. Sukňová řeka.. zřejmě bych měla ještě trochu odpočívat. K sukním se váže i další položka na mém listu a to bodysuits. To je spíše jarní/letní záležitost, ale jak se znám, bude mi trvat věky, než seženu ten PRAVÝ a to už bude tak polovina léta. Já konkrétně pokukuji po takovém, který bude mít odhalená záda. Něco na těch holých zádech prostě je (nebo chceš jednoduše ukazovat tetování).

The first thing from my list is a midi skirt. You can wear it as a part of smart outfit as well as a part of more comfortable and "cool" outfit with oversized shirt and trainers or slip ons. There's definitely something about midi skirts and I'm ready to buy at least one piece and dive a little more into the river full of skirts. River full of skirts.. I definitely need to relax a bit more. Speaking of skirts, of course I have to buy something to wear with them and this particular something is bodysuit. It's more of spring/summer thing, but I know myself and I'm sure it'll take years to find the perfect bodysuit. In my mind, the perfect has cut-off back part.. how do you call that? There's something about it when girl shows her back (or I just want to show people my tattoo..).

Něco, co sháním už asi 2 roky, jsou světlé jeany, které by neměly díry, nerozšiřovaly a velikostně mi padly. Sečteno, podtrženo, je to nadlidský úkol. Posledními položkami na mém nemalém seznamu jsou doplňky. Z těch stále ještě zimních je to čepice, kterým jsem přišla v poslední době hodně na chuť. Z těch zase více letních jsou to brýle. Já mám svoje milované z Lindexu, ale bohužel se jejich nožičky rozhodly jít každá vlastní cestou, a tak za ně hledám náhradu. Rozhodně to nemusí být RayBany, ale jediné typově podobné mě napadly právě ony. 

Something I've been looking for for about 2 years, is jeans with no holes, pattern that doesn't make me look fat and in a good size. If you summarize it all, you end up with impossible task. Last items on my wishlist are accessories. Because winter is still here (at least in most part of the World), I'd like to buy a hat. I don't know why, but recently I've been wearing mine from Dare2b quite a lot and I'm kind of into beanies now. For summer, I definitely need new sunglasses. I'm not saying I need to buy RayBans only and in fact it's quite the opposite (call me sunglasses destroyer), but I'd love to buy simmilar shape as RayBans from picture above.

Boty mám tentokrát rozděleny do dvou táborů. Polobotky, které mám už 2 roky, začínají být hodně ochozené, okopané a, i když jsem chtěla použít další o, musím říct roztažené. Zatím jsem se dívala na internetu, ale ne a ne najít ty, které by mě zaujaly. Slip ony značky Inkkas mě zaujaly už na festivalu Benátská, kde se prodávaly. Líbí se mi myšlenka, se kterou přichází. Za každý pár bot, který si koupíte, se nechá vysadit jeden strom. Jakmile má produkt myšlenku, tak skoro neváhám. Máte to někdo taky tak? 

This time, I decided to divide shoes into two categories. Smart shoes that I own are now in a state of emergency. Okay, they are not that bad, but since I've been working in them, they look a bit lighter than black are scratched. They also don't fit that nicely anymore and that's why I'm looking for new ones. Slip ons by Inkkas are really getting into my head mainly because of the idea that stands behind the brand. With every pair of shoes you buy, new tree is planted somewhere. I don't know about you, but if brand or product has a deep though, I buy the product almost without thinking.

A tím končí můj nekonečný seznam, který doufám, budu moc brzy úspěšně poškrtat. Pokud máte tušení, kde bych mohla alespoň jednu z těch věcí pořídit, určitě mi to napište do komentářů a také mi napište, co je na vašem zimním nebo už jarním nákupním seznamu.

And that's finally it for my never-ending list. I really hope I'll be successful this time and I'll buy everything I desire. If you have a clue where to find anything I mentioned, make sure to write me in comments and also write me what is on your winter or spring wishlist.

4 Comments

  1. Také jsem zrovna vydala wishlist! :D Midi sukni bych táké chtěla!! :) Mám objednanou jednu maxi na maturák a také jí plánuji nosit i v létě k teniskám. :D
    Mr. Kev

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maxi sukni bych také na léto chtěla. Jen se bojím, že vzhledem k mé hobití délce to bude problém :D

      PS: Užij si maturiťák :)

      Delete
  2. Ty boty vypadají parádně! ♥ A na tu midi sukni jsem teď narazila v shopinu a vzpomněla si, že jsem ještě nestihla okomentovat tvůj článek. Když jsem ji ale ukazovala mamce, tak řekla něco jako "ne, my opravdu nemáme stejný vkus." :DDD

    EnthusiasTer

    ReplyDelete
    Replies
    1. A hlavně ta myšlenka, která za těmi botami stojí :) (těmi botami.. tak nějak to nezní správně).

      Jéé, to nevadí, hlavně, že si jinak rozumíme :D

      Delete

Thank you for your comment :)