Advertise





March & April Favourites

Duben skončil a mně ani trochu nedochází, že je to už měsíc, co jsem zpět doma. Nebudu vám nalhávat, že to byl nějak aktivní měsíc. Hodně toho času jsem strávila doma, jak kvůli počasí, tak kvůli zdravotnímu stavu a asi taky, protože postel a seriály.. to by šlo, že jo.

První oblíbenost byla na mém seznamu už v březnu, ale za ten měsíc jsem si toho moc neoblíbila, tak jsem se ho rozhodla spojit s dubnem. Jedná se o Garnier Skin Cleansing micelární vodu, kterou používám už dost dlouhou dobu. Celou dobu jsem s ni moc spokojená, ale co ji dostalo na seznam oblíbenců, je její nekonečná výdrž. Už několikrát jsem čekala na to, že ji vypotřebuji a budu si muset koupit novou, ale pořád ji tam bylo dost. Co se make upu týče, zkoušel jsem teď dva nové produkty. Prvním z nich je tužka na obočí Benefit Goof Proof Brow Pencil, kterou jsem si koupila ve zmenšené verzi, abych ji vyzkoušela, a ke svému překvapení jsem si ji vážně moc oblíbila. Druhým produktem je tělový pudr Borotalco, který byl součástí startovního balíčku na Night Runu, o kterém jsem psala minule. Na letáčku, na kterém byly informace o produktu, bylo, že se může použít jako podklad pod make up a ono to překvapivě funguje (minimálně lépe než báze, kterou jsem do teď používala).

Mým oblíbeným místem se 100% stalo kadeřnictví Muži v salonu. Jen za měsíc duben jsem tam byla 2x a rozhodně ho můžu všemi 10 doporučit. Pokaždé odcházím moc spokojená a s dobrou náladou, protože Martin, kterému salon patří, je vždycky plný energie, která je prostě nakažlivá.

Jak už jsem na začátku naznačila, hodně času jsem trávila u seriálů a to konkrétně u Přátel. Momentálně běží na kanálu Nova2 5 dílů po sobě, takže ani nemusím složitě hledat na internetu (ano, uvědomuji si, jak líná jsem). A když už mám Přátel dost (což je málo kdy), tak si prohlížím Pinterest, kde hledám nejrůznější inspiraci.

April is gone and I'm still kind of shocked it's already been one month, since I came home. I'm not going to tell you I was amazingly active and productive the whole month. I wasn't. Most of the time, I spent home not only because of the crazy April weather, but also because of my laziness. Let's face it. If you had no job and nothing really important to do, would you say no to bed and TV?

The first favourite thing has been on my list for a long time, but it's also been the only thing there. That's why favourite thing of March and April are in this article together. The favourite thing is Garnier Skin Cleansing micellar water. I've been using this particular micellar water for a long looong time, but the main reason why it's in favourites today, it's because of its endlessness. It's almost impossible to get this bottle empty even if you use it very often. Next thing is Benefit Goof Proof Brow Pencil. I've been testing this product, because I wanted to know why there's such a hype around benefit and brow care and I must admit I kind of fell in love with it. Don't blame me, I'm just all about the brows and this thing knows how to make my brows look damn good. The last beauty product is Borotalco talcum powder. I'd read it can be used on a face before applying make up as a primer and I've been doing that ever since then and surprisingly it really does a good job.  

As I already said, I spent a lot of time watching TV and to be more specific watching Friends. I can watch it constantly without being bored even though I've already seen every single episode at least five times.

3 Comments

  1. Tu micelárku chci hrozně zkusit :) mám ji ted v gelu z brandnooz boxu ale ještě jsem nezačala ji používat.


    xoxo-ronnie.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Micelární vody mi nikdy nesedly, ale za to seriál Přátelé - to já můžu :)

    Travel with Marky || Život v Americe

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)